HydePark - kill Saxorulez vs Michal. No text, pikczer only
Michał - Pon 27 Lis, 2006 kto to jest ?? tych dwóch panów na zdjęciu ... ??Bad-i - Pon 27 Lis, 2006 pytanie logistyczne, ktory to taker a ktory to receiver ??Loko - Pon 27 Lis, 2006 A czemu to się tak głupio nazywa, ja bym pomyślał ze taker i receiver to to samo.
Take- brać wziąć, receive- dostawać, odbierać to jak na mój gust to samo Bad-i - Pon 27 Lis, 2006 popros chlopakow zeby ci pozyczyli swoja karte do Utopii a tam ci juz wytlumacza ze brac to co innego niz dostawac Michał - Pon 27 Lis, 2006 hhehehehe, taker - reciever, heheheheh dobre Jakarti - Pon 27 Lis, 2006
Bad-i napisał/a:
popros chlopakow zeby ci pozyczyli swoja karte do Utopii a tam ci juz wytlumacza ze brac to co innego niz dostawac
bardzo dobre bad- i Bad-i - Pon 27 Lis, 2006
Jakarti napisał/a:
Bad-i napisał/a:
popros chlopakow zeby ci pozyczyli swoja karte do Utopii a tam ci juz wytlumacza ze brac to co innego niz dostawac
bardzo dobre bad- i
mysle ze powinienem za to dostac pomogl Loko - Pon 27 Lis, 2006 Reakcja mojej dziewczyny, która zza moich pleców zobacyzła to zdjęcie : "ooo a co to za pedaluchy?" Na co ja odpowiedziałem "to nie pedaluchy, to koledzy z hothatcha" , jej odpowiedź brzmiała "aha wiesz co to może ty juz nie jezdzij na te spoty" strick - Pon 27 Lis, 2006 A może powiniście zmienić kolor adminów na różowy BaRtO_206GT - Pon 27 Lis, 2006 buahaha no nie no chlopaki, daliscie sie przylapac na goracym uczynku Maciek - Pon 27 Lis, 2006 Ostro polecieli KonradMK - Wto 28 Lis, 2006 obcięło PiTTa... parę cm niżej i zobaczylibyśmy jego czuprynkę strick - Wto 28 Lis, 2006
KonradMK napisał/a:
obcięło PiTTa... parę cm niżej i zobaczylibyśmy jego czuprynkę
LOLAnonymous - Wto 28 Lis, 2006 :DDDDDD zajebisty temat ejszcze teraz sie przerodzi w wycieczki osobiste pitta i konrada...
panowie ale czy wybory sie zblizaja? chcecie przejac wladze?
[ Dodano: Wto 28 Lis, 2006 ]
tackerem wyraznie jest lukasz! ale jak tylko michal zobaczyl okazje to wyraznie zmienil wspolrzedne i wycelowal pierwszy! I jaki zadowolony! Lukasz spelnia swoja powinnosc na zimno saxorulez - Wto 28 Lis, 2006 won kurde