DeeS - Czw 30 Lis, 2006 ja Cie krece:PAnonymous - Czw 30 Lis, 2006 ALE JESLI KTOS NIE JEST NA LISCIE TO MA -1pkt???
TO NIE JEST PRZEJRZYSTA ZASADA!!! A TAKA MA BYC TA LIGA!
ZASADA KONTRA SPAMOWANIU JEST BARDZO PROSTA!
OD GODZINY 23.59 DO 00.01 MOZNA NAPISAC TYLKO JEDNEGO POSTA! nie czuje ze rymuje!
RULETKA I STRZAL SNAJPERA! BEZ NAPIEPSZANIA BEZ SENSU KAŁACHAMI!
SPAMERZY NIE BEDA BRANI POD UWAGIE!106 - Czw 30 Lis, 2006 admin posiadajacy dostep do aktualnego czasu na serwerze musi zostac wykluczony :)
czy w swoim imieniu moge wystawic jakiego innego zawodnika cedujac na niego
obowiazki 'pierwszy' rownoczesnie to sobie przypisujac ewentualna slawe i honory? :]
BTW jestem dysortografikiem /stosowne zaswiadczenia do wgladu/ dyskryminacja za
przejezyczenia to S K A N D A L !! :)Anonymous - Czw 30 Lis, 2006 sorry. zycie to skandal Jakarti - Czw 30 Lis, 2006 zycie jest tez niesprawiedliwe. i co z tego?
dzisiejszy swiat to swiat zaswiadczen.. nie uznajemy ich Anonymous - Czw 30 Lis, 2006 A tak w ogole, to, Drogi 106 strasznie mi sie ciezko skupic i czytac to co piszesz przez ten awatar. nie wiem o co chodzi. jakis taki dziwny jest. voodoo. jakby ten biedny pies byl zaprzezony do ciagniecia twojego auta. w dodatku jajami...
ps. ciekawe czy ten co dzisiaj wygra zwyciezy tez klasyfikacje ogolna...DeeS - Czw 30 Lis, 2006 bardzo ciekawe ;]106 - Czw 30 Lis, 2006
JIMEK napisał/a:
Drogi
hymmmmm
JIMEK napisał/a:
biedny pies
to suka jest
mowisz i masz....strick - Czw 30 Lis, 2006 To ja będe grał tak aby miec jak najwięcej ujemnych punktów Anonymous - Pią 01 Gru, 2006 ja pierdziele czytajcie dokladnie... NIE MA UJEMNYCH PUNKTOW!
ale MICHOOL GRATULACJE PIERWSZY STRZAL! PIERWSZY GOL!!!
TABELA UPDATEOWANA...! MAMY PIERWSZEGO LIDERAstrick - Pią 01 Gru, 2006
JIMEK napisał/a:
ja pierdziele czytajcie dokladnie... NIE MA UJEMNYCH PUNKTOW
szkoda saxorulez - Nie 03 Gru, 2006 kurde.. mamy jednego lidera.. Anonymous - Nie 03 Gru, 2006 brawo michool znowu. drugi punkt byl zdobyty w dogrywce. Podbramkowa sytuacje mial Maciek ale sie napalil, przestrzelil i zalamany opuscil stadion. Pozniej michool strzelil, poprzeczka, juz myslal ze po frytach ale w dogrywce strzelil juz celnie. Widze przegladajac shoutbox ze jak mnie nie bylo (wyskoczylem do monachium ale juz jestem) znowu michool, tym razem bez peletonu na luzaku skompletowal hattricka... Dodalem juz do tabeli...saxorulez - Nie 03 Gru, 2006 michool tak do 16.12 bedzie codziennie punktował i zpesuje zabawę wszystkim anjas - Nie 03 Gru, 2006 Co jest motyla noga?
A dlaczego mój punkt nie został zaliczony?
Z tego co pamietam Maciek strzelił falstart, michool walnął literówkę (a można strzelać tylko raz) a kolejny, dobry strzał "pierwszy" był mój. Co prawda dopiero rano, ale po północy się nie rostrzygnęło, więc jeśli mój punkt nie zostanie uznany to napiszę oficjalny protest do HHSLA (HotHatch Sport League Association).