nie pomyslalem... kurde.. teraz juz wiem czemu nic.. dobrze, ze zyje bo w tym roku to tyle zlego nawyczynialem co nigdy.. ale coz.. kiedys trzeba bylo zaczac zyc k-mart - Śro 06 Gru, 2006 ksiazke o rajdach od wspollokatorki strick - Śro 06 Gru, 2006 Ja tez nic nie dostałem!
Barto a swiateł w komplecie nie było?
Łukasz a ty mało się myjesz, ze dostąłeś mydło, czy żeby ułatwić Ci spotkania z Michałem? Maciek - Śro 06 Gru, 2006 Stick sugerujesz, że to do robienia poślizgu? Jakarti - Śro 06 Gru, 2006 raczej do stwarzania mozliwosci..
michal.. mydlo mi upadlo.. wez no podnies strick - Śro 06 Gru, 2006
Jakarti napisał/a:
michal.. mydlo mi upadlo.. wez no podnies
I tak cały czas na zmiane, raz jeden potem drugi Maciek - Śro 06 Gru, 2006 Na zdjęciu wyglądali na szcześliwych myślisz, że muszą się uciekać do takich podstępów? Jakarti - Śro 06 Gru, 2006 to sie nazywa urozmaicanie zycia seksualnego.. nie zawsze trzeba przyjsc do domu, zjesc obiad, umyc sie i isc do niej.. w tym przypadku do niego.. wiec tutaj tak niby niechcacy mydelko PAC! i juz mamy powod.. taki podstep.. podryw wrecz.. a kto nie lubi byc adorowany ten eunuch.. a o to nie posadzam naszych wspanialych przyjaciol BaRtO_206GT - Śro 06 Gru, 2006
strick napisał/a:
Barto a swiateł w komplecie nie było?
Sa sa w tych torebkach co sa na zdjeciu! a foty sa pogladowe bo jeszcze go nie zlozylem Ja w sumie tez nie bylem grzeczny... wiec moze to na zachete zebym wkonuc zaczal michool_vt - Śro 06 Gru, 2006 mikołaj przyniósł mi zdrowie i przyprowadził przyjaciół których cenie i wielbie ( przyniesli alkohol) kocham was wszystkich
jakarti a jak michał ma mydlo w plynie czy cos??
zaraz sobie wytatuuje 'hothatch' na klacie Jakarti - Czw 07 Gru, 2006
Cytat:
jakarti a jak michał ma mydlo w plynie czy cos??
jak sie rozleje to trudniej pozbierac...lenny - Czw 07 Gru, 2006 heh, a ja spinki do koszul bo odkąd pracuję w gajerze codziennie takie gadgety przydają sie codziennie...!saxorulez - Czw 07 Gru, 2006 Lenny ile Ci mam tłumaczyć.. ptraca w toalecie w pałacu kultury jako cieć nie wymaga stroju oficjalnego. Wystarczy:
anjas - Czw 07 Gru, 2006 ja też niestety w garniaku poginam, ale spinki to już wyższa szkoła jazdy Dariano - Czw 07 Gru, 2006 A ja tez dostalem to samo co dziewczyny w pierwszych 2 postach. Zawiodlem sie na wszystkich