Loko - Pon 11 Gru, 2006 Ja tak jak powyzej jeżdże na Valvoline VR 1 racing 5w- 50
[ Dodano: Pon 11 Gru, 2006 ]
Jako jeden z niewielu oleji nie jest on rozlewany w polsce i do tego ma przystępną cenek-mart - Pon 11 Gru, 2006 ja tam jezdze na jakims 10-40W pol-syntetyku, obojetnie jakiej marki. williamsy biora tyle oleju ze na drogie bym nie wyrobil, a lepszych sie nawet nie zaleca do tych silnikowpolll - Pon 11 Gru, 2006 a jaka jest cena Valvoline VR 1 racing 5w- 50 ?Loko - Pon 11 Gru, 2006 162,15 zł zapłąciłem za 4 litry w intercarsiepolll - Pon 11 Gru, 2006 Loko, dzieki teraz zaleje zaleje castrola edg a po zimie albo motula albo valvo Dariano - Pon 11 Gru, 2006 Ja mam to samo co niemy
tylko nie wiem jaka mam lepkoscNiemy - Pon 11 Gru, 2006
Dariano napisał/a:
Ja mam to samo co niemy
:564:strick - Pon 11 Gru, 2006 Ja na słonecznikowym, a po co? to do auta potrzebny jest olej? Anonymous - Pon 11 Gru, 2006
Niemy napisał/a:
Dariano napisał/a:
Ja mam to samo co niemy
ja tez zalałm magnateca. też skusiła mnie reklama.Ale zastanawiam sie poważnie na zime nad Totalem.-w końcu Citroen zaleca . zresztą teraz Total kupił Elfa i oleje się wymieszały nox - Wto 12 Gru, 2006 a jaki olej byście polecali na docieranie ?? w silniku praktycznie wszystko nowe jest , slyszalem ze w okresie docierania powinno się zalac mineralnym a potem juz ten docelowy np sytentyk??Bad-i - Śro 13 Gru, 2006
k-mart napisał/a:
ja tam jezdze na jakims 10-40W pol-syntetyku, obojetnie jakiej marki. williamsy biora tyle oleju ze na drogie bym nie wyrobil, a lepszych sie nawet nie zaleca do tych silnikow
he he skad ja to znam, moj motor ma to samo. Te silniki pochlaniaja olej, a najbardziej lubie sluchac opowiesci wlascicieli ze ich williamsy czy 16ki nie biora nic mi - Śro 13 Gru, 2006 u mnie tak:
w seju zawsze 5w50 mobil (przez 185 tkm nie dolalem ani grama )
w malarii lotos city podobno
w pugu nie pamiętam, ale docierany był (i będzie :554: ) na półsyntetyku jakimśk-mart - Śro 13 Gru, 2006
Bad-i napisał/a:
opowiesci wlascicieli ze ich williamsy czy 16ki nie biora nic
nie widzialem do tej pory zadnego f7r lub f7p ktory by nie bral oleju Bad-i - Pon 18 Gru, 2006 z czystej ciekawosci, ile tobie bierze?206 Gti - Pią 05 Sty, 2007 W tej chwili na Mobilu 5W50 .. ale zmieniam na Shel Helix Ultra 10W60 ...
Bowiem od znajomego mechaniaka dowiedziałem sie ze silnik po mobilu jest :
1. Czerwony w środku od takiego specyficznego nagaru
2. Jest to jedna z najchętniej podrabianych firm i prawdopodobieństw trafienia na fałszywkę jest spora
3. Wydaje mi sie ze jednak gęstsza oliwa będzie dla tego silnika lepsza ...