to już jest nudne z tymi zębami - motyla noga się a to oznacza wojnę...
heheheheheheh
WOJNA TO WOJNA !!
dobra, jakies jeszcze ciekawe miejsca w krakowie ??
trans-gej klub gdzie twój stary poznał twoją matkęMichał - Pią 15 Gru, 2006 oke , juz koniec
1:1.
jeszcze raz dzieki za pomoc co poniektórym.michool_vt - Pią 15 Gru, 2006 jeszcze na Kazimierz warto isc (w zeszlym roku mieszkalem)
libido, kocie oczy, alchemia, drukarnia i jeszcze kupa innych knajp, niestety nie jestem w stanie Ci powiedziec dokladnie co w ktorej jest bo zazwyczaj na Kazimierz trafialem lekko uwalony :564:
[ Dodano: Sob 16 Gru, 2006 ]
szefo przyjezdza a mnie znow nie bedize w weekend w krakowie :567:Michał - Nie 17 Gru, 2006 wróciłem.
Kurwa, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wyjebałem sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!Dariano - Pon 18 Gru, 2006 :564: czyli balet udany :DDDD Michal od dzis jestes moim idolem Grzesiek VTS - Pon 18 Gru, 2006 tylko w Krakowie sa takie imprezy,prawda Darku Marek23 - Pon 18 Gru, 2006
Michał napisał/a:
wróciłem.
motyla noga, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!
Haha, dobrze, widze, ze Warszawka rzadzi Nastepnym razem moze daj znac, ja do Kraka mam niedaleko, cos sie wymysli...Dariano - Pon 18 Gru, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
tylko w Krakowie sa takie imprezy,prawda Darku
:564: :564: :564:michool_vt - Pon 18 Gru, 2006
Michał napisał/a:
Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie
tez nigdy nic nie pamietam z kazimierza
Michał napisał/a:
Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli.
Michał napisał/a:
Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
jak bedzisz wpadal to musisz znow napisac, zaleje sie robaka z chlopakami z kraka Jakarti - Pon 18 Gru, 2006
Michał napisał/a:
wróciłem.
motyla noga, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!
juz niedlugo michal - jeden ze styczniowych weekendow bedzie nasz!!