To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Jade do kraka.

anjas - Pią 15 Gru, 2006

ale Michał może nie był...

niech sobie zobaczy tą "laskę z kociakiem" czy jakoś tak...

(mam 1111 postów... niezły number)

KonradMK - Pią 15 Gru, 2006

Michał napisał/a:
KonradMK napisał/a:
to już jest nudne z tymi zębami - motyla noga się a to oznacza wojnę...

heheheheheheh
WOJNA TO WOJNA !!
dobra, jakies jeszcze ciekawe miejsca w krakowie ??

trans-gej klub gdzie twój stary poznał twoją matkę

Michał - Pią 15 Gru, 2006

oke , juz koniec
1:1.
jeszcze raz dzieki za pomoc co poniektórym.

michool_vt - Pią 15 Gru, 2006

jeszcze na Kazimierz warto isc (w zeszlym roku mieszkalem) :)
libido, kocie oczy, alchemia, drukarnia i jeszcze kupa innych knajp, niestety nie jestem w stanie Ci powiedziec dokladnie co w ktorej jest bo zazwyczaj na Kazimierz trafialem lekko uwalony :564:

[ Dodano: Sob 16 Gru, 2006 ]
szefo przyjezdza a mnie znow nie bedize w weekend w krakowie :567:

Michał - Nie 17 Gru, 2006

wróciłem.
Kurwa, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wyjebałem sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!

Dariano - Pon 18 Gru, 2006

:564: czyli balet udany :DDDD Michal od dzis jestes moim idolem :)
Grzesiek VTS - Pon 18 Gru, 2006

tylko w Krakowie sa takie imprezy,prawda Darku ;)
Marek23 - Pon 18 Gru, 2006

Michał napisał/a:
wróciłem.
motyla noga, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!

Haha, dobrze, widze, ze Warszawka rzadzi :P Nastepnym razem moze daj znac, ja do Kraka mam niedaleko, cos sie wymysli...

Dariano - Pon 18 Gru, 2006

Grzesiek VTS napisał/a:
tylko w Krakowie sa takie imprezy,prawda Darku ;)

:564: :564: :564:

michool_vt - Pon 18 Gru, 2006

Michał napisał/a:
Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie

tez nigdy nic nie pamietam z kazimierza :P

Michał napisał/a:
Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli.

:D

Michał napisał/a:
Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.

jak bedzisz wpadal to musisz znow napisac, zaleje sie robaka z chlopakami z kraka :D

Jakarti - Pon 18 Gru, 2006

Michał napisał/a:
wróciłem.
motyla noga, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!

juz niedlugo michal - jeden ze styczniowych weekendow bedzie nasz!! :D