ICE - In Car Entertainment - co o tym myslicie? PIONEER DEH P5800MP
szymlorek - Nie 17 Gru, 2006
Dariano napisał/a:
Ja odczuwam niesmak jesli chodzi o sony bardziej przemawia do mnie link pitta Alpina to jest klasa sama dla siebie
Pamiętaj tylko że w klasie budżetowej to nie nazwa gra, tutaj trzeba przedewszystkim zwracać uwagę z czego producent zdecydował się nie zrezygnować dla Cięcia kosztów, nie mniej jednak rozumiem podejście bo do mnie też bardziej przemawia jednostka sygnowana marką pioneer clarion nakamichi etc niż producenta walkmanów i bateri alkalicznych
Ja mam epokowe deh5100r-b i więcej nie potrzeba do zwyczajego słuchania muzyki w samochodzie a nie ma sensu kupować hiper radia jeżeli nie planuje się rozbudowy systemu na takim poziomie żeby ukazać jego możliwości, więc jeżeli Jakarti nie wymaga za dużo to nawet radio z pierwszego postu będzie spełniało swoją rolę Jakarti - Nie 17 Gru, 2006
szymlorek napisał/a:
więc jeżeli Jakarti nie wymaga za dużo to nawet radio z pierwszego postu będzie spełniało swoją rolę
dziekuje szymlorku
ja nie rozrozniam dzwiekow wiec mi nie sa potrzebne super radia... pytanie mialo na miejscu tylko upewnienie sie czy owe radio bedzie gralo a nie trzeszczalo - tak w przenosni