To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - JMK vs JCW

Jakarti - Pon 18 Gru, 2006

trzymajmy sie zasady i nie wspominajmy o tym gdzie i obok czego ten parking ;) kazdy kto ma wiedziec wie..
fajnie Jim, ze slawisz nasze imie w swiecie.. teraz pojedzie do finlandii i powie.. ej.. taki gosc z HH.org objechal mnie na jakims warszawskim zadupiu.. gdzie noca zawadza sie przednim spojlerem o wyjazd... :D

Michał - Pon 18 Gru, 2006

nie ma naklejki HH.ORG !!!!
grrrr , a powinien mieć !!

Jakarti - Pon 18 Gru, 2006

nie ma?!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Jimek - a jaki Twoj do tego stosunek? chcesz miec?

DeeS - Pon 18 Gru, 2006

ja moge wziasc za niego :)

P.s Michal da rade wkoncu pozyskac dwie sztuki naklejeczek . Taki prezencik pod choinke ?:)

szymlorek - Pon 18 Gru, 2006

Jakarti napisał/a:
Jimek - a jak Twoj stosunek? chcesz miec?

No wiesz taka bezpośredniość przy wszystkich?! :D

Anonymous - Pon 18 Gru, 2006

no nigdy mi nikt nie proponowal a ja sie sam nie ubiegam.
strick - Pon 18 Gru, 2006

Za kare ze nie ma, to i na czoło mu przykleic :D
saxorulez - Wto 19 Gru, 2006

Gratki ziom...
Jak zwykle opis ciekawy.. łądne słownictwo i w sumie nie zauważyłem jakichś błędów ortograficznych. Troszeczke zbyt słabo wstęp sie prezentuje ale wartos merytoryczna ma porządany przekaz.

Czy JCW jest obnizony? Bo mam rażenie ze na fotce zderzak w zderzak jest troszke nizej..

Anonymous - Wto 19 Gru, 2006

saxorulez napisał/a:
Czy JCW jest obnizony? Bo mam rażenie ze na fotce zderzak w zderzak jest troszke nizej..
no wlasnie mi sie tez tak wydawalo. Ale przyznam ze nie wiem... Jak jedzilem nie czulem...
saxorulez - Wto 19 Gru, 2006

Bo to czuć przy wsiadaniu/wysiadainu jak ma sie tak samo fotel ustaiony...
jak kiedyś obnizyłem Yarisa to głową waliłem o podsufitkę...

A jak wrażenia dzwiekowe? tam wydech jest grzebany??

Anonymous - Wto 19 Gru, 2006

tak jest kompletny, nowy. Brzmi super, i jak mowilem bralbym gdyby dawal wiecej PS. Ale cos pomysle... i zreszta do ciebie o tym zagadam o tych sondach...
GOKART - Wto 19 Gru, 2006

saxorulez napisał/a:

ja tam nie widzę żeby był obniżony. Na fotkach gdzie widać oba auta z boku, works wygląda na niższego dlatego że ma progi z pakietu aero. Są one niższe (chyba o ok. 2 cm) od stanardowych i auto wygląda jakby było trochę bliżej ziemi. Zresztą zobaczę u siebie jak w końcu przygarne coś takiego .... licze na mikołaja ;)

Anonymous - Pią 08 Cze, 2007

hmmmmm........ :D

rozporka to nowy nabytek kolegi. nowe sa tez felgi oz i grill.

a w miedzy czasie naprawiono problem z mapa. kiedy sie scigalismy mial 190 kilka koni. po wgraniu wlasciwej mapy wyszlo tyle ile mialo wyjsc 208KM. A od tygodnia kolega ma rowniez kolektor. Zdecydowanie spodziewalem sie batow...

auto brzmi oblednie. krzyczy, nie pierdzi i nie wyje, strzaly z wydechu kosmos. Jak dla mnie niestety zbyt bogato wiec chyba sie nie zdecyduje (poczatkowo mielismy zamawiac razem). Zrobilem test. Zamknalem okna wlaczylem glosno muze i co? 4k plm i juz muzy nie ma :D za to dzieci i ptaki w okolicy zostaly zabite.
oczywiscie za nowym kolektorem jest wydech worksa. niestety nie hamowano go po zalozeniu ze wzgledu na roznice temperatur.

spotkalismy sie pogadac, pojezdzic, on chcial zobaczyc kolor i 18stki a ja posluchac.

potem oczywiscie sie tez zmierzylismy. Poprzednio roznica byla duza!

W drodze na miejscowke mielismy okazje sie troche obwachac. W tunelu zmoczylem spodenki jak sie dalem wyprzedzic zeby posluchac! niesamowite jaka jest roznica glosnosci z samym kolektorem. masakra,

po drodze w pewnym miejscu jakos wybilem do przodu. Zobaczylem STI, ono mnie a potem i jego tez. w trakcie dolaczyl sie leon 20vt 4x4. Strasznie tasowal w ruchu... tak na pograniczu bycia fajnym a moze i bardziej nie fajnym. Dla mnie 1cm przy 150 to przesada. potem sti cos nie chcialo z nami jechac i zwolnilo, a szkoda.

tak czy siak przy startach ze swiatel albo przyspieszen z malych predkosci mialem przewage. chyba w momentach gdzie liczyl sie kierowca.

na miejscu po dzwiekowych testach zadecydowalem rollowane. z 3krpm na trojce skonczylo sie taka przesadzista dlugoscia dla mnie. Najwieksza roznica to reakcja na gaz. Wcale nie naciskalem wczesniej a moj wyrywal do przodu zanim jego sie wkrecal.

potem zeby bylo trudniej 40km/h i czworka. wyrwalem o dlugosc do przodu znowu w piewszej sekundzie. Ale, tak jak sie spodziewalem, bylo tylko gorzej. Do konca dlugiego biegu nadrobil i chyba nawet dolozyl kilka centymetrow. Moze przez moje wyboje, ale moze nie.

na koniec jeszcze na chwile usiedlismy na driving rangu golfowym, bo 30st. Koles mial watpliwosci czy dobrze zrobil z kolektorem, powiedzialem ze teraz miniak ma wiecej jaj co sie z reszta zgadza. kulturalne gratulacje przyrostu i rewanz z 18stkami i kolorem no i nie poddawanie sie.
:564: