KonradMK - Czw 21 Gru, 2006 ja jadę na Kajmany zobaczyć co z tym kontem Jakartiegosaxorulez - Czw 21 Gru, 2006 Ja zasadniczo organizowałem sylestra przez ostatnie 3 lata i już mi się nie chce - jako organizator ciężko sie dobrze bawić - bo czułem odpowiedzialność za gości także w tym roku czekam na zaproszenie.. i oczywiście Ci co ich zapraszałem jakoś zapomnieli w tym roku Michał - Czw 21 Gru, 2006 bo to hujeDariano - Czw 21 Gru, 2006 Mnie niunia wyciagnela na jakis bal. :570: A ze zakochany jestem to ide :DDDDJakarti - Czw 21 Gru, 2006 sylwester w HH gronie? np w ... hmm.. toruniu pierniczki i satysfakcja gwarantowane.Loko - Czw 21 Gru, 2006 No w toruniu ojciec dyrektor mozę zrobić neizłą impreze KonradMK - Czw 21 Gru, 2006 kuwaa kumpel się na mnie obraził a miałem iść na imprezę do willi w magdalence...
wszystko przez kobiety... hehestrick - Czw 21 Gru, 2006 odpoczywasz, czy śpisz? Odpoczywa sie samemu, a spi...
[ Dodano: Czw 21 Gru, 2006 ]
Miało być do Em'a z poprzedniej strony! Nie widziałem zę jest juz nastepnya lenny - Czw 21 Gru, 2006 no shit...!! Dariano na bal...?!?! nie mogę tego ogarnąć umysłem!! hehehe
ja do niemiec jadę przylansować się trochę przy wurst i einen bieren!Dariano - Czw 21 Gru, 2006 Lenny ja tez tego nie ogarniam Pisalem ze zakochany jestem KonradMK - Pią 22 Gru, 2006 to zupełnie jak ja i sam się sobie dziwię - ona mówi: "teraz kochanie od tyłu jeszcze raz", i "jeszcze raz" a potem znowu że będziemy się kochać, kobieta to potrafi zmusić pcs - Pią 22 Gru, 2006
Dariano napisał/a:
Lenny ja tez tego nie ogarniam Pisalem ze zakochany jestem
ja bym raczej odnalazl inna przyczyne .... Twoja nowa limuzyna nie wypada juz na wiejski balet!Niemy - Sob 30 Gru, 2006 spedzam sylwestra w Kraku w klubie "Ministerstwo", niestety nie jade swoja fura i wracam w poniedzialekMarek23 - Sob 30 Gru, 2006 Niemy, bardzo dobry wybór! Byłem wczoraj w Ministerstwie i powiem Ci, że fajnie tam jest. Dj grał 80s elektro,itd, zero łysych koksów i niezłe dupeczki...Niemy - Sob 30 Gru, 2006 to spoko, bo jeszcze tam nie bylem i bilety kupilem tak troche w ciemno