Grzesiek VTS - Czw 21 Gru, 2006 Narazie nic nie robiłem nowego Brak Kasy .140 konny to on nie byl na 100% bo z takimi sobie spokojnie daje rade
Własnie dym tak samo mnie zdziwił ,ale moze dlatego ze noweczesci i wszystki smary olej się wypalały :566:
A oponik zostaly z ex VTS wiec trzebawykorzystac:)michool_vt - Czw 21 Gru, 2006
JIMEK napisał/a:
dostaniesz w czerep suko!
tak moze mowic do mnie tylko pani Michoolowa,
wiec Jimek uwazej bo bede musial Ci pudrem w paszcze przylac g;)
ps. dobzie juz nei bede xserowal Anonymous - Pi± 22 Gru, 2006 Gratki za tego Leona. Ja nie lubie tych TDI, HDI, CTDI itp. z zatrzymanego dostaj± ale z lotnego jako¶ muszę się strasznie napinać żeby jechać z nimi równo- bez redukcji nie wyda.M - Pi± 22 Gru, 2006 Kill po zakrętach to prawdziwy kill
Kierowca moze sie czyms wykazac a nie tylko dodawac gaz i zmieniać biegi. Gotti - Pi± 22 Gru, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
Narazie nic nie robiłem nowego Brak Kasy .140 konny to on nie byl na 100% bo z takimi sobie spokojnie daje rade
Własnie dym tak samo mnie zdziwił ,ale moze dlatego ze noweczesci i wszystki smary olej się wypalały :566:
A oponik zostaly z ex VTS wiec trzebawykorzystac:)
W±tpie aby było to ten 170konny, bo takich jeszcze chyba nie sprzedali. Dopiero niedawno Masters wypożyczył takiego na testy.
Może po programie był?
Pzdr. i gratki!Anonymous - Sob 23 Gru, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
Narazie nic nie robiłem nowego Brak Kasy .140 konny to on nie byl na 100% bo z takimi sobie spokojnie daje rade
A oponik zostaly z ex VTS wiec trzebawykorzystac:)
czy to ten leon??
Jakarti - Sob 23 Gru, 2006 ile taki leon ma do 100??
barto ile Ty celujesz ze swoim mniej wiecej?? chetnie bym zobaczyl ile bym dostal..Grzesiek VTS - Sob 23 Gru, 2006 jeszcze brakuje ciemnych szybek ,felg niestety nie pamiętam . A ten co za jeden ??
a i znaczka diesla z Tylca Marek23 - Sob 23 Gru, 2006 Wczoraj rano doszedłem na szybkiej partii w lesie poprzedniego Leona Top Sporta, chyba tdi 150. Ogólnie się ¶pieszyłem więc nie miałem się czasu ¶cigać BaRtO_206GT - Sob 23 Gru, 2006
Jakarti napisał/a:
ile taki leon ma do 100??
barto ile Ty celujesz ze swoim mniej wiecej?? chetnie bym zobaczyl ile bym dostal..
Jaka pytasz ile celuje ze ma ten leon z ktorym sie scigam czy ile ja mam ? bo nie wiem i tego i tego, ale jesli chcesz to przy najblizszej okazji mozemy sie zlapac to sobie porownasz!!!Michał - Nie 24 Gru, 2006
Marek23 napisał/a:
Wczoraj rano doszedłem na szybkiej partii w lesie poprzedniego Leona Top Sporta, chyba tdi 150. Ogólnie się ¶pieszyłem więc nie miałem się czasu ¶cigać
hahaahahahahAnonymous - Nie 24 Gru, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
jeszcze brakuje ciemnych szybek ,felg niestety nie pamiętam . A ten co za jeden ??
a i znaczka diesla z Tylca
ten teraz tez ma ciemne szybki.ten leonik ma 155KMJakarti - Nie 24 Gru, 2006 pytalem o Twoj i o Leona.Grzesiek VTS - Czw 11 Sty, 2007 To był ten