To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Saxo VS Leon

Grzesiek VTS - Czw 21 Gru, 2006

Narazie nic nie robiłem nowego Brak Kasy :/ .140 konny to on nie byl na 100% bo z takimi sobie spokojnie daje rade :D

Własnie dym tak samo mnie zdziwił ,ale moze dlatego ze noweczesci i wszystki smary olej się wypalały :) :566:

A oponik zostaly z ex VTS :) wiec trzebawykorzystac:)

michool_vt - Czw 21 Gru, 2006

JIMEK napisał/a:
dostaniesz w czerep suko! ;)

tak moze mowic do mnie tylko pani Michoolowa, :P
wiec Jimek uwazej bo bede musial Ci pudrem w paszcze przylac g;)

ps. dobzie juz nei bede xserowal :)

Anonymous - Pi± 22 Gru, 2006

Gratki za tego Leona. Ja nie lubie tych TDI, HDI, CTDI itp. z zatrzymanego dostaj± ale z lotnego jako¶ muszę się strasznie napinać żeby jechać z nimi równo- bez redukcji nie wyda.
M - Pi± 22 Gru, 2006

Kill po zakrętach to prawdziwy kill :)
Kierowca moze sie czyms wykazac a nie tylko dodawac gaz i zmieniać biegi. :)

Gotti - Pi± 22 Gru, 2006

Grzesiek VTS napisał/a:
Narazie nic nie robiłem nowego Brak Kasy :/ .140 konny to on nie byl na 100% bo z takimi sobie spokojnie daje rade :D

Własnie dym tak samo mnie zdziwił ,ale moze dlatego ze noweczesci i wszystki smary olej się wypalały :) :566:

W±tpie aby było to ten 170konny, bo takich jeszcze chyba nie sprzedali. Dopiero niedawno Masters wypożyczył takiego na testy.

Może po programie był? :)

Pzdr. i gratki!

Anonymous - Sob 23 Gru, 2006

Grzesiek VTS napisał/a:

czy to ten leon??

Jakarti - Sob 23 Gru, 2006

ile taki leon ma do 100??
barto ile Ty celujesz ze swoim mniej wiecej?? :) chetnie bym zobaczyl ile bym dostal..

Grzesiek VTS - Sob 23 Gru, 2006

jeszcze brakuje ciemnych szybek ,felg niestety nie pamiętam . A ten co za jeden ??

a i znaczka diesla z Tylca :)

Marek23 - Sob 23 Gru, 2006

Wczoraj rano doszedłem na szybkiej partii w lesie poprzedniego Leona Top Sporta, chyba tdi 150. Ogólnie się ¶pieszyłem więc nie miałem się czasu ¶cigać :P
BaRtO_206GT - Sob 23 Gru, 2006

Jakarti napisał/a:
ile taki leon ma do 100??
barto ile Ty celujesz ze swoim mniej wiecej?? :) chetnie bym zobaczyl ile bym dostal..

Jaka pytasz ile celuje ze ma ten leon z ktorym sie scigam czy ile ja mam ? :P bo nie wiem i tego i tego, ale jesli chcesz to przy najblizszej okazji mozemy sie zlapac to sobie porownasz!!!

Michał - Nie 24 Gru, 2006

Marek23 napisał/a:
Wczoraj rano doszedłem na szybkiej partii w lesie poprzedniego Leona Top Sporta, chyba tdi 150. Ogólnie się ¶pieszyłem więc nie miałem się czasu ¶cigać :P

hahaahahahah

Anonymous - Nie 24 Gru, 2006

Grzesiek VTS napisał/a:
jeszcze brakuje ciemnych szybek ,felg niestety nie pamiętam . A ten co za jeden ??

a i znaczka diesla z Tylca :)
ten teraz tez ma ciemne szybki.ten leonik ma 155KM
Jakarti - Nie 24 Gru, 2006

pytalem o Twoj i o Leona.
Grzesiek VTS - Czw 11 Sty, 2007

To był ten :)

http://www.allegro.pl/ite..._tdi_180ps.html

PiTT - Czw 11 Sty, 2007

hehe
dostał baty i już sprzedaje :D