Michał - Czw 12 Lis, 2009 Jestem głupim czarnuchem , do działu technicznego nie zaglądam bo jak czytam posty dzika to wydaje mi sie ze moją mamunie mi obraża.
Powtórze. Adaś ( adamant nasa ) puscił jakiś kabelek "z pod stacyjki" do bezpieczników i czasami kazał sprawdzać ten kabelek czy sie nie grzał za bardzo, w długich trasach.
Podjedz do niego, zrobi ci to od ręki.
kocham ciekoma600 - Czw 12 Lis, 2009 ok dziękikoma600 - Czw 12 Lis, 2009 jeszcze jedno zauważyłem co nie działa że nie działa dmuchawa. już wiem gdzie nie ma prądu ,zrobiłem zworkę i zaczęło działać . ale będę drążył temat żeby ten gość od stacyjek to ogarnął i żeby było bez lutowania nie lubię druciarstwa jak nic nie wskóram to będzie trzeba po lutować.Michał - Czw 12 Lis, 2009 adaś mówił że wymiana stacyjki jedynie wchodziła w gre. czyli wymiana zamków też w sumie.
Wolałem dać 50 zeta i kabelek puścić ...Michał - Czw 12 Lis, 2009 aha
kocham ciekoma600 - Pią 13 Lis, 2009 najwyżej jeden będzie od zamków a drugi od stacyjki.. Michał - Pią 13 Lis, 2009 no wlasnie nie chciałem tak, wolałem kabelek, spytałem sie adamanta czy to naprawa typu drut
- tak robią w NASA
nie miałem dalszych pytańmartin.h - Pią 13 Lis, 2009
Michał napisał/a:
no wlasnie nie chciałem tak, wolałem kabelek, spytałem sie adamanta czy to naprawa typu drut
- tak robią w NASA
nie miałem dalszych pytań
Podobno mają też opanowane naprawianie skrzyń metodą filipińskich chirurgów.Michał - Pią 13 Lis, 2009 robią to na udach kubańskich kobiet na oświetlonych , południowych częściach gór tadżykistanu.koma600 - Pią 13 Lis, 2009 heh dobrekoma600 - Sob 14 Lis, 2009 Udało się zrobione a więc tak stacyjka była wyjęta jeszcze raz bo nie działała dmuchawa i wspomaganie, została zawieziona do machera co wyjmował blokadę i wymienił styki z tyłu stacyjki razem z kablami i kostkami.Kluczyk został ten co był oryginalny wszystko złożone dzisiaj i działa jak należy bez lutowania i jest można powiedzieć oryginalnie.A gość powiedział że lubią właśnie te styki paść i dla tego na jednej kostce nie było prądu.
Może komuś się to przyda.