To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Jakość paliwa na Orlenie

Anonymous - Czw 04 Sty, 2007

ale lipa. ja na orlenie nie tankuje-drogo maja a i jak widać paliwo nedzne.
walcz z burakami.

Niemy - Czw 04 Sty, 2007

Gotti napisał/a:
saxorulez napisał/a:
o FcuK.. ale jazda..
przykra sprawa.

Ale napewno są kamery i jesli pamietasz o której godzinie to oni mają to odnotowane.

mało która nagrywa, większość tylko monitoruje.

jak to mozliwe??

to jak zatankuje "na zrywke" to mimo ze ktos bedzie to widzial na monitorze to i tak nie maja dowodu bo sie nie nagralo? to by bylo bez sensu

Gotti - Czw 04 Sty, 2007

Ja tylko mówię jak jest. Np. w Zgorzelcu są dodatkowe osoby, które pilnują tankujących na zrywkę... a kamery to swoją drogą, czasem patrzą a czasem coś nagrywają......
polll - Czw 04 Sty, 2007

gdy ja walczylem z orlenem.... to mowie do wlasciciela stacji... przeciez jest monitoring i widac co pracownik stacji robi... a wlasciciel do mnie ze akurat tego dnia byla awaria... wiec na monitoring bym zabardzo nie liczyl
Loko - Czw 04 Sty, 2007

Kamery na stacjach zwykle nagrywają, ale nagrania są kasowane powiedzmy po 1 lub 2 dniach. Na starych są nagrywane nowe.
strick - Czw 04 Sty, 2007

Jakos trzeba zaoszczędzic, tak można na kasetach ;)
Dariano - Czw 04 Sty, 2007

Wracajac do tematu na orlenie nie tankuje choc mam go pod nosem doslownie1 km od domu uwazam ze jakosc paliw tam jest mizerna poprostu raz jest ok a raz tragedia.
Tankuje tylko na BP od jakis 2 lat i tam nie odnotowalem ani razu roznic w jakosci paliw za kazdym razem jestem zadowolony.
Dlatego wole pojechac 10km(w sumie 20km) na BP i miec swiety spokoj niz na orlen pod nosem i nie wiedziec na co trafie.

szymlorek - Czw 04 Sty, 2007

Mam wrażenie że to bardziej zależy od właściciela stacji niż od marki pod którą sprzedaje paliwo bo u mnie dla odmiany paliwo z orlenu jest całkiem spoko, nie mniej jednak ja tankuje tylko na Shellu. Porażającej różnicy in plus nie odczuwam ale też nigdy nie zdażyło się tam żebym wlał do baku coś co zmuliłoby bądź unieruchomiło auto.
Gotti - Czw 04 Sty, 2007

małe ot... Szymlorek nie jechałeś w zeszłym roku w stronę lądka zdrój za moim puntem? bo trzymało się mnie czarne lupo na blachach z kotliny kłodzkiej, tylko nie jestem pewny czy z Wałbrzycha...
szymlorek - Czw 04 Sty, 2007

Gotti napisał/a:
małe ot... Szymlorek nie jechałeś w zeszłym roku w stronę lądka zdrój za moim puntem? bo trzymało się mnie czarne lupo na blachach z kotliny kłodzkiej, tylko nie jestem pewny czy z Wałbrzycha...

W tamtą strone kręce się na GSMP w Siennej i na dobrą sprawę nie tylko, nie mniej jednak ogądając fotki Twojego Punto było mocno wyróżniające się więc albo musiałem być mocno zmęczony albo to nie ja bo inaczej na bank bym auto kojażył :)
p.s U mnie blachy zaczynają się na DB xxxxx więc jak ktoś widzi takie czarne Lupo to mrugać trąbić machać żebym wiedział że trzeba się zatrzymać pogadać :) :D

206 Gti - Pią 12 Sty, 2007

Myśle ze sprawa jest od wygrania a odszkodowanie do wyrwania.

1.Płaciłeś karta ... jest historia tranzakcji... Nawet czasami jak masz wykupiony serwis sms to przychodzi potwierdzenie i saldo konta. Łącznie z czasme transakcji ..
2. Paliwo trefne masz w baku

- Jest związek przyczynowo-skutkowy a to podstawa:)

Co to Orlenu to ja skończyłem wspólpracę z nimi od czasu kiedy Moje 206 po zatankkwanie na Stacji Orlen przy ul.Powązkowskiej ...

Wyświetlał : Catalizator conventer Fault itp

Tankuje:
1.BP
2.Shell
3.Neste ..

Tylko i kiedys tylko 98 .. teraz to juz raczej 95 albo 95vpower

PiTT - Sob 13 Sty, 2007

stacja obok mnie, ale raz na 50 tankowań na nią jadę i tylko 98 leje
najczęściej na tej stacji pojawiam się po inne napoje w środku nocy :)
już od dawna unikam tych stacji i leje najchętniej na Shellu którego też mam blisko
słyszałem kiedyś o podobnej historii jak gość zatankował auto, przejechał kawałek i mogiła
w serwisie zrobili diagnozę + wyliczenie kosztów naprawy
gość pojechał na tą stację do szefa pierdolnika a gość po wysłuchaniu historii wypłacił gotówkę na naprawę i tylko poprosił żeby tego nie nagłaśniał :551:

Anonymous - Sob 13 Sty, 2007

w zeszłą zime tankowałem na małej stacji orlenu i następnego dnia już nie odpaliłem auto co sie okazało paliwo było z dużą domieszką wody :(
dzik - Nie 14 Sty, 2007

Hmm, o roznym syfie slyszalem ale o zmieszaniu benzyny z woda jeszcze nie....
Loko - Nie 14 Sty, 2007

A woda to wogóle miesza się z benzyną? Czy woda po prostu opada na dno?