KonradMK - Pią 12 Sty, 2007 np michał ci swojej foty nie wyśle bo jego d... można obejrzeć tylko w rozdzielczości 2600x2400 inaczej długo by trzeba przewijać scrollami (owned )strick - Pią 12 Sty, 2007 Co sie stało że jeszcze Loko nic nie powiedział Michałowi Jakarti - Pią 12 Sty, 2007 bo my jestesmy jak rodzina Mr. Strick! i tak wszystko w niej pozostanie
a tak naprawde to Michal i ja czyli Jaka chcielismy sobie dla odmiany pogadac z piekna kobieta.. bo zadajac sie z wami powoli zapominamy jak to jest.. wiec dziewczyno Loko'a kochanie bylo wyrazone calkowicie platonicznie ale zainteresowanie Toba absolutnie prawdziwe bo co wazne dla Loko wazne i dla nas!BaRtO_206GT - Pią 12 Sty, 2007
Michał napisał/a:
ładna jestes ?? poka fote
Michal sie pisze "Poka cycki" no ale ze to jest dziewczyna Loka... No to juz wiadomo dlaczego Loko nie pisze zadnych brzydkich rzeczy tutaj hehe Michał - Pią 12 Sty, 2007 ale ty kondziu pierdolnięty na łeb jestes ale tak ostro na maxa hehe pomysł zamownowania dojcze tuning wydechu jest wyrazem twojej Inteligencji.
ty debilu Anonymous - Pią 12 Sty, 2007
Michał napisał/a:
poka fote
haha to moze wy na poczatk wrzucicie kilka swoich zdjec
a tak na marginesie...
BaRtO_206GT napisał/a:
to juz wiadomo dlaczego Loko nie pisze zadnych brzydkich rzeczy tutaj
a co bys chcial zeby pisal?Niemy - Pią 12 Sty, 2007
szatynka86 napisał/a:
haha to moze wy na poczatk wrzucicie kilka swoich zdjec
nasze foty walaja sie wszedzie po forum i sa tez w profilach-yyy powinny byc, no pare jest KonradMK - Pon 15 Sty, 2007
Michał napisał/a:
ale ty kondziu motyla noga na łeb jestes ale tak ostro na maxa hehe pomysł zamownowania dojcze tuning wydechu jest wyrazem twojej Inteligencji.
ty debilu
fakt, gdybym jeszcze dorwał taki fotel jak ty masz to już by była wieś na maksa
twoja stara Michał - Pon 15 Sty, 2007 twoja stara twoja zawsze o jeden wiecej niż moja !! HAHAHAHAHAnonymous - Wto 16 Sty, 2007 mocny jest tez serial animowany Piesek Leszek na funtv czy jakims takim leci kanalesaxorulez - Wto 16 Sty, 2007 o.. tak piesek Leszek to spoko ziom
jest jeszcze kreskówka o II wojnie światowjeJakarti - Śro 24 Sty, 2007 obejrzałem tych "Włatców Móch" i ... kurcze.. nie kręci mnie to chyba.. w ogóle.. nie żeby mi się nie podobało ale nie uważam, żeby było fajne taka kreskówka z przekleństwami typu "piiiiiiip", a i w żartach nie ma żadnego wysublimowania.. żadnych "mądrych" podtekstów czy porównań do rzeczywistości.. według mnie to coś co zostało zrealizowane dla samego zrealizowania bez przemyślenia i bez powodu.
szkoda bo czasem brakuje mądrego, ostrego żartu. sranie w łóżku przez Czesia nie wymaga według mnie nagrywania kreskówki
słabe.KonradMK - Czw 25 Sty, 2007 dokładnie mam te same odczucia