To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [tv] Włatca Móch

KonradMK - Pią 12 Sty, 2007

np michał ci swojej foty nie wyśle bo jego d... można obejrzeć tylko w rozdzielczości 2600x2400 inaczej długo by trzeba przewijać scrollami (owned :P )
strick - Pią 12 Sty, 2007

Co sie stało że jeszcze Loko nic nie powiedział Michałowi :D
Jakarti - Pią 12 Sty, 2007

bo my jestesmy jak rodzina Mr. Strick! i tak wszystko w niej pozostanie :P

a tak naprawde to Michal i ja czyli Jaka chcielismy sobie dla odmiany pogadac z piekna kobieta.. bo zadajac sie z wami powoli zapominamy jak to jest.. wiec dziewczyno Loko'a :) kochanie bylo wyrazone calkowicie platonicznie ale zainteresowanie Toba absolutnie prawdziwe bo co wazne dla Loko wazne i dla nas!

BaRtO_206GT - Pią 12 Sty, 2007

Michał napisał/a:
ładna jestes ?? poka fote :)

Michal sie pisze "Poka cycki" :D no ale ze to jest dziewczyna Loka... No to juz wiadomo dlaczego Loko nie pisze zadnych brzydkich rzeczy tutaj :P hehe :P

Michał - Pią 12 Sty, 2007

ale ty kondziu pierdolnięty na łeb jestes :D ale tak ostro na maxa hehe pomysł zamownowania dojcze tuning wydechu jest wyrazem twojej Inteligencji. :D
ty debilu :D

Anonymous - Pią 12 Sty, 2007

Michał napisał/a:
poka fote

haha to moze wy na poczatk wrzucicie kilka swoich zdjec

a tak na marginesie...
BaRtO_206GT napisał/a:
to juz wiadomo dlaczego Loko nie pisze zadnych brzydkich rzeczy tutaj

a co bys chcial zeby pisal?

Niemy - Pią 12 Sty, 2007

szatynka86 napisał/a:
haha to moze wy na poczatk wrzucicie kilka swoich zdjec

nasze foty walaja sie wszedzie po forum i sa tez w profilach-yyy powinny byc, no pare jest :)

KonradMK - Pon 15 Sty, 2007

Michał napisał/a:
ale ty kondziu motyla noga na łeb jestes :D ale tak ostro na maxa hehe pomysł zamownowania dojcze tuning wydechu jest wyrazem twojej Inteligencji. :D
ty debilu :D

fakt, gdybym jeszcze dorwał taki fotel jak ty masz to już by była wieś na maksa :D
twoja stara :D

Michał - Pon 15 Sty, 2007

twoja stara :D twoja zawsze o jeden wiecej niż moja !! HAHAHAHAH
Anonymous - Wto 16 Sty, 2007

mocny jest tez serial animowany Piesek Leszek na funtv czy jakims takim leci kanale
saxorulez - Wto 16 Sty, 2007

o.. tak piesek Leszek to spoko ziom :)
jest jeszcze kreskówka o II wojnie światowje

Jakarti - Śro 24 Sty, 2007

obejrzałem tych "Włatców Móch" i ... kurcze.. nie kręci mnie to chyba.. w ogóle.. nie żeby mi się nie podobało ale nie uważam, żeby było fajne :) taka kreskówka z przekleństwami typu "piiiiiiip", a i w żartach nie ma żadnego wysublimowania.. żadnych "mądrych" podtekstów czy porównań do rzeczywistości.. według mnie to coś co zostało zrealizowane dla samego zrealizowania bez przemyślenia i bez powodu.
szkoda bo czasem brakuje mądrego, ostrego żartu. sranie w łóżku przez Czesia nie wymaga według mnie nagrywania kreskówki :)

słabe.

KonradMK - Czw 25 Sty, 2007

dokładnie mam te same odczucia