saxorulez - Sob 24 Lut, 2007 to remus buduje wydechy.. sadzilem ze tylko tłumiki badziewne zresztą.
Zdaje sie ze psvts mial taki to samochód średnio z tym jechał.Peter - Sob 24 Lut, 2007 zle to okreslilem tak, planuje taki tlumik wydaje mi sie ze chodzi mu po prostu o cos lepszego niz seria a cena na ten jest atrakcyjna saxorulez - Sob 24 Lut, 2007 50mm to moze ma rurka z zewnatrz poprostu... a to chyba by odpowiadało 48mm średnicy wenętrznejPeter - Sob 24 Lut, 2007 dobra powiem mu dzieki za info boys Lukasz jak tam naba juz sie nie moge doczekac kiedy bede ja piastowal w swoich dloniach Anonymous - Wto 27 Lut, 2007
k-mart napisał/a:
Zostanie ostatni tlumik za zderzakiem, jakis tam remus.
wypierdzi Ci z niego bebechy po 3 miesiacach; normalny koncowy nie da rady bez srodkowego
pozdrawiam
ArturAnonymous - Wto 27 Lut, 2007
ArturVF500 napisał/a:
k-mart napisał/a:
Zostanie ostatni tlumik za zderzakiem, jakis tam remus.
wypierdzi Ci z niego bebechy po 3 miesiacach; normalny koncowy nie da rady bez srodkowego
pozdrawiam
Artur
U mnie jest tylko seryjny koncowy i jakos go nie wypierdzialo i daje rade. Tak auto kupilem 1,5 roku temu i do dzis jest ok.saxorulez - Wto 27 Lut, 2007 w saxo?k-mart - Wto 27 Lut, 2007 niestety dlugo sie go nie nasluchalem bo silnik padl
Ale jak dzialalo byla bomba! Kolektor, pusta rura i tlumik koncowy robily robote. A nawet jak sie wypierdzi nie bedzie mnie to martwilo: rozetne sobie go gumowka, wywale syfy ze srodka, ladnie zaspawam i zostawie pusty michool_vt - Wto 27 Lut, 2007
tommi napisał/a:
U mnie jest tylko seryjny koncowy i jakos go nie wypierdzialo i daje rade. Tak auto kupilem 1,5 roku temu i do dzis jest ok.
i cicho chodzi!! :562:KonradMK - Wto 27 Lut, 2007 i będzie drugi DST w klubie heheheLoko - Wto 27 Lut, 2007
michool_vt napisał/a:
tommi napisał/a:
U mnie jest tylko seryjny koncowy i jakos go nie wypierdzialo i daje rade. Tak auto kupilem 1,5 roku temu i do dzis jest ok.
i cicho chodzi!! :562:
No zadziwiająco, aż się kiedyś kłądłem pod auto bo nie wierzyłęm ze jest tylko końcowy CHRZANEK - Wto 27 Lut, 2007 KAT wycisza najlepiej ze wszystkiego co jest w wydechu Loko - Wto 27 Lut, 2007 Ale tam z tego co pamiętam nie ma nawet kata , tam nic nie ma tylko końcowy i jest elegancko ciszaaa, tyle ze ten końcowy jest spoorych rozmiarów.Grzesiek VTS - Wto 27 Lut, 2007 u mnie jest cisza totalna strick - Śro 28 Lut, 2007 Jak jest sie głuchym to jest cisza