To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Uklad wydechowy i rozne srednice rur

saxorulez - Sob 24 Lut, 2007

to remus buduje wydechy.. sadzilem ze tylko tłumiki badziewne zresztą.

Zdaje sie ze psvts mial taki to samochód średnio z tym jechał.

Peter - Sob 24 Lut, 2007

zle to okreslilem :) tak, planuje taki tlumik :) wydaje mi sie ze chodzi mu po prostu o cos lepszego niz seria a cena na ten jest atrakcyjna :)
saxorulez - Sob 24 Lut, 2007

50mm to moze ma rurka z zewnatrz poprostu... a to chyba by odpowiadało 48mm średnicy wenętrznej
Peter - Sob 24 Lut, 2007

dobra powiem mu :P dzieki za info boys :P Lukasz jak tam naba :p juz sie nie moge doczekac kiedy bede ja piastowal w swoich dloniach :D
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007

k-mart napisał/a:

Zostanie ostatni tlumik za zderzakiem, jakis tam remus.

wypierdzi Ci z niego bebechy po 3 miesiacach; normalny koncowy nie da rady bez srodkowego

pozdrawiam
Artur

Anonymous - Wto 27 Lut, 2007

ArturVF500 napisał/a:
k-mart napisał/a:

Zostanie ostatni tlumik za zderzakiem, jakis tam remus.

wypierdzi Ci z niego bebechy po 3 miesiacach; normalny koncowy nie da rady bez srodkowego

pozdrawiam
Artur

U mnie jest tylko seryjny koncowy i jakos go nie wypierdzialo i daje rade. Tak auto kupilem 1,5 roku temu i do dzis jest ok.

saxorulez - Wto 27 Lut, 2007

w saxo?
k-mart - Wto 27 Lut, 2007

niestety dlugo sie go nie nasluchalem bo silnik padl :/
Ale jak dzialalo byla bomba! :) Kolektor, pusta rura i tlumik koncowy robily robote. A nawet jak sie wypierdzi nie bedzie mnie to martwilo: rozetne sobie go gumowka, wywale syfy ze srodka, ladnie zaspawam i zostawie pusty :)

michool_vt - Wto 27 Lut, 2007

tommi napisał/a:
U mnie jest tylko seryjny koncowy i jakos go nie wypierdzialo i daje rade. Tak auto kupilem 1,5 roku temu i do dzis jest ok.

i cicho chodzi!! :562:

KonradMK - Wto 27 Lut, 2007

i będzie drugi DST w klubie hehehe
Loko - Wto 27 Lut, 2007

michool_vt napisał/a:
tommi napisał/a:

i cicho chodzi!! :562:

No zadziwiająco, aż się kiedyś kłądłem pod auto bo nie wierzyłęm ze jest tylko końcowy :)

CHRZANEK - Wto 27 Lut, 2007

KAT wycisza najlepiej ze wszystkiego co jest w wydechu ;)
Loko - Wto 27 Lut, 2007

Ale tam z tego co pamiętam nie ma nawet kata :D , tam nic nie ma tylko końcowy i jest elegancko ciszaaa, tyle ze ten końcowy jest spoorych rozmiarów.
Grzesiek VTS - Wto 27 Lut, 2007

u mnie jest cisza totalna :P
strick - Śro 28 Lut, 2007

Jak jest sie głuchym to jest cisza :P ;)