strick - Czw 11 Sty, 2007 Piosenke Już ja mam anjas - Czw 11 Sty, 2007 pomógł się należy!
powiem Tede`mu, że znam jednego takiego co piraci jego kawałki z neta. Nie lubią tego bardzo... zresztą się nie dziwię... KonradMK - Czw 11 Sty, 2007 a to co napisał włodzimierz to był sequel tego co napisał Bad-I Anonymous - Czw 11 Sty, 2007 WYBIERZCIE SOBIE NUMER TO JAK MI SIE SKONCZY SESJA TO WAM ZADEMONSTRUJE W PRAKTYCE CO TO REMIX
[ Dodano: Czw 11 Sty, 2007 ]
moze byc stare, nowe, wolne, szybkie co chceta... taki gifcik bedzie... i zrobie wersyjki na serio i dla beczkiLoko - Czw 11 Sty, 2007 Hahaha Jimi chyba będzie zwracał po sesji.
Ale to każdy by tak chciał żeby mu postawić alk i on pokaże remix, nie ma tak łątwo musisz sam się wyposarzyć saxorulez - Czw 11 Sty, 2007 JIMEk ja mam kawałek - Michael Nyman, "The heart asks plesure first" z filmu "The Piano" Bad-i - Czw 11 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
JIMEk ja mam kawałek - Michael Nyman, The hart asks plesure first z ffilmu "The Piano"
dżizas co to jest??
a to nie lepiej juz zrobic MIXa z dwoch bialych gosci i jednej black mammaKonradMK - Pią 12 Sty, 2007 aye man!Anonymous - Pon 15 Sty, 2007 lukasz dawaj linka na pw to przy okazji posluchamsaxorulez - Wto 16 Sty, 2007 wyśłe CI na maila