Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - KUPIĘ LISTWĘ PROGOWĄ LEWĄ TO SAXO VTS
Jakarti - Czw 18 Sty, 2007 nie bylo do mnie - sorry za balagan.
z tego co Grzes napisal to ma lewa listwe w kontynentalnej wersji Saxo - czyli od strony kierowcy.strick - Czw 18 Sty, 2007 Jaka przyszedł i wszystko wyjaśnił
Pomógł mu dać Grzesiek VTS - Pią 19 Sty, 2007 Z tego co napisałem to nie ma Własnie tej listwy od strony lewej(kierowcy)reszta mam nawet z blotnikami Jakarti - Pią 19 Sty, 2007
Cytat:
Lewa od strony kierowcy ???
Ja Mam wszystkie nakładki i i zderzaki tylko jednej listwy brak
może mam ta której ci brakuje.
z tego wynika, ze masz nie napisales, ze masz to wszystko i brakuje lewej
Chrzanek - nie martw sie - znajdzie sie wczesniej czy pozniej CHRZANEK - Pią 19 Sty, 2007 Spoko - nie martwie się
Szczerze mówiąc to myślałem ze z dostępnością do części only VTS jest znacznie gorzej
Na razie wykosztowałem sie na sam samochód - choć sa to świetnie wydane pieniadze - więc się nie pali.
Pewnie z czasem będe jeszcze szukał grila po liftingu (to chyba 1998 rok) i maski bez takiej "dekoracji" jaka mam obecnie.
Ale to dalsze plany Jakarti - Pon 12 Lut, 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=163202687
wiem, ze szukasz lewej ale gosc pisze, ze ma wszystkie.. moze bedzie mial..CHRZANEK - Wto 13 Lut, 2007 Dzięki Jakarti - zadzwonie i spytam.Niemy - Czw 15 Lut, 2007 http://moto.allegro.pl/it...lne_listwy.html
[ Dodano: Sob 17 Lut, 2007 ]
Tylko pisze zę to sa listwy do 106 VTS wiec trzeba dokąłdnie popatrzeć czy to do saxo czy pługa.Niemy - Sob 17 Lut, 2007 to nie jest listwa do saxoLoko - Sob 17 Lut, 2007 CZyli to jednak listwa do 106 VTS tak jak pisze w opisie , dają ludzie jaja z tymi opisami na allegro Jakarti - Sob 17 Lut, 2007
Loko napisał/a:
pisze w opisie
w opisie jest napisane PLZ Loko - Sob 17 Lut, 2007 Widze ze dawno chodziłeś do szkoły , ale za moich czasów w LO weszła nowa ustawa do języka polskiego i obie formy są poprawne anjas - Nie 18 Lut, 2007
Loko napisał/a:
LO weszła nowa ustawa do języka polskiego i obie formy są poprawne
tiaaaa Loko - Nie 18 Lut, 2007 No tak tak nie ma się co śmiać, nauczycielka od polskiego tez była zdziwiona jak kolega się zaczął z nią kłócić, ale potem poszukała i przyznała mu racje