To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moja impreza urodzinowa

Maciek - Czw 18 Sty, 2007

udokumentujemy to moze jakos? :)
KonradMK - Pią 19 Sty, 2007

bardzo chętnie jeśli możecie to weźcie aparat - ja pewnie będę zbyt pochłonięty ;) żeby pstrykać.

info z ostatniej chwili - mam potwierdzenie rezerwacji miejsca (cała powiechrznia kącika "chill out" w metaforze jest moja), zaprosiłem prawie 40 osób ale myślę że część nie przyjdzie więc powinniśmy się na luzie pomieścić (20 osób wchodzi lajtowo na kanapy)

Niemy - Sob 20 Sty, 2007

no i jak tam impreza przebiegla?
strick - Sob 20 Sty, 2007

Żyjecie, czy wszyscy mają zgon? :D
Jakarti - Sob 20 Sty, 2007

zadnego zgonu nie ma! moze u Konrada :) w sumie nie moglismy go znalezc gdy wychodzilismy.. Maciek robil fotki to moze cos wrzuci. Lukasz niestety nie mogl sie pojawic, a ja z Michalem wpadlismy na 2 godzinki popatrzec na pociagajacy taniec brzucha i w ogole calego ciala w wykonaniu Konrada :D

posluze sie slowami Michala: Bounce'uj dziwko! :D

STO LAT KONRADEK!!!!

Niemy - Sob 20 Sty, 2007

Maciek czekamy na foty, nie ociagaj sie! :)
Maciek - Sob 20 Sty, 2007

Oka oto kilka foteki z wczoraj.

pozniej wrzuce foty jak sie Kondziu do aparatu wdzięczy :P

Jakarti - Sob 20 Sty, 2007

najbardziej buraczane buraki na bramce jakie ostatnio widzialem. i ta gruba baba.. siedzaca na stolku bo juz stac nie moze.. sorry kondziu - wiem, ze ich znasz ale uprzejmosci to zaznalem od nich tyle co kobieta od gwalciciela..

na fotce szukam dowodu... bo mnie o dowod poprosili - LOL szukam wsrod zlotych i niebieskich kart :D
a pozniej jakos tak konrad zaczal sie przyblizac to polozylem mu reke na kolano zeby wiedzial, ze ktos go kocha!!! pzdr.

KonradMK - Sob 20 Sty, 2007

yo siemano! dzieki za przybycie jestescie zajebisci. za bramkarzy przepraszam, oni po prostu nie znają litości :) było gruubo ale było tyle ludzi że nie mogłem każdemu poświęcić należytego czasu, przepraszam

czekam na fotki :)

Maciek - Sob 20 Sty, 2007

Kondziu, dawaj maila albo odezwij sie na gg to przesle ci spakowane.
Michał - Sob 20 Sty, 2007

Nie no, zajebiscie było. Kondziu dobrze napina mięśnie, ci co byli wiedzą o co chodzi. Jak to robił to schodziłem ze śmiechu. Kondziu oprócz mięśni ma zajebisthc znajomych, Maćku, wstaw zdjęcie Pawła :D
KonradMK - Sob 20 Sty, 2007

no wiem, najebałem się szybciutko a potem to już tylko chwila do tego żebym zaczął się wydurniać :) Paweł był jak zwykle naćpany więc na mnie to nie robi wrażenia hehe
saxorulez - Nie 21 Sty, 2007

ja przepraszam za nie przybycie..
zjebałem tebn weekend w następny się poprawię :)

Michał - Pon 22 Sty, 2007

Jako że było nam mało po urodzinach Kondzia, poszlismy na lachony :D do underera

KonradMK - Pon 22 Sty, 2007

ale z braku lachonów które by na was poleciały bawiliście się sami ? :) nieźle hehe