Maciek - Czw 18 Sty, 2007 udokumentujemy to moze jakos? KonradMK - Pią 19 Sty, 2007 bardzo chętnie jeśli możecie to weźcie aparat - ja pewnie będę zbyt pochłonięty żeby pstrykać.
info z ostatniej chwili - mam potwierdzenie rezerwacji miejsca (cała powiechrznia kącika "chill out" w metaforze jest moja), zaprosiłem prawie 40 osób ale myślę że część nie przyjdzie więc powinniśmy się na luzie pomieścić (20 osób wchodzi lajtowo na kanapy)Niemy - Sob 20 Sty, 2007 no i jak tam impreza przebiegla?strick - Sob 20 Sty, 2007 Żyjecie, czy wszyscy mają zgon? Jakarti - Sob 20 Sty, 2007 zadnego zgonu nie ma! moze u Konrada w sumie nie moglismy go znalezc gdy wychodzilismy.. Maciek robil fotki to moze cos wrzuci. Lukasz niestety nie mogl sie pojawic, a ja z Michalem wpadlismy na 2 godzinki popatrzec na pociagajacy taniec brzucha i w ogole calego ciala w wykonaniu Konrada
posluze sie slowami Michala: Bounce'uj dziwko!
STO LAT KONRADEK!!!!Niemy - Sob 20 Sty, 2007 Maciek czekamy na foty, nie ociagaj sie! Maciek - Sob 20 Sty, 2007 Oka oto kilka foteki z wczoraj.
pozniej wrzuce foty jak sie Kondziu do aparatu wdzięczy Jakarti - Sob 20 Sty, 2007 najbardziej buraczane buraki na bramce jakie ostatnio widzialem. i ta gruba baba.. siedzaca na stolku bo juz stac nie moze.. sorry kondziu - wiem, ze ich znasz ale uprzejmosci to zaznalem od nich tyle co kobieta od gwalciciela..
na fotce szukam dowodu... bo mnie o dowod poprosili - LOL szukam wsrod zlotych i niebieskich kart
a pozniej jakos tak konrad zaczal sie przyblizac to polozylem mu reke na kolano zeby wiedzial, ze ktos go kocha!!! pzdr.KonradMK - Sob 20 Sty, 2007 yo siemano! dzieki za przybycie jestescie zajebisci. za bramkarzy przepraszam, oni po prostu nie znają litości było gruubo ale było tyle ludzi że nie mogłem każdemu poświęcić należytego czasu, przepraszam
czekam na fotki Maciek - Sob 20 Sty, 2007 Kondziu, dawaj maila albo odezwij sie na gg to przesle ci spakowane.Michał - Sob 20 Sty, 2007 Nie no, zajebiscie było. Kondziu dobrze napina mięśnie, ci co byli wiedzą o co chodzi. Jak to robił to schodziłem ze śmiechu. Kondziu oprócz mięśni ma zajebisthc znajomych, Maćku, wstaw zdjęcie Pawła KonradMK - Sob 20 Sty, 2007 no wiem, najebałem się szybciutko a potem to już tylko chwila do tego żebym zaczął się wydurniać Paweł był jak zwykle naćpany więc na mnie to nie robi wrażenia hehesaxorulez - Nie 21 Sty, 2007 ja przepraszam za nie przybycie..
zjebałem tebn weekend w następny się poprawię Michał - Pon 22 Sty, 2007 Jako że było nam mało po urodzinach Kondzia, poszlismy na lachony do underera
KonradMK - Pon 22 Sty, 2007 ale z braku lachonów które by na was poleciały bawiliście się sami ? nieźle hehe