Techniczne - klocki hamulcowe wzmocnione na szybko
Jakarti - ¦ro 31 Sty, 2007 i moje byly troszke zeszklone.. wyrazna roznica w hamowaniu - zawsze o tym mowie w serwisie i wtedy leciutko scieraja czy cos tam i znowu odczuwalna roznica - usluga prawie free - drobiazgLoko - ¦ro 31 Sty, 2007 Na zeszklenie najlepsza jest metoda na krawężnik bieżesz klocek trzesz o krawężnik i jest elegancko.Anonymous - Czw 01 Lut, 2007 sprobuj czerwonego pagida jak jest do clio, nagrzewa sie dosc szybko bo wystarcza 2-3 hamowania, a potem hamuje bardzo ladnie... mi sie przegrzac nie udalo ale ja jezdze jak emeryt...
ale poza mna tacy co szybciej jezdza tez polecaja:] a cena jest dosc konkurencyjna w stosunku do np ds performancepcs - Czw 01 Lut, 2007 chcialem tego czerwonego pagida sprobowac, ale jak pisalem juz nie produkuja bo sie pagid wycofuje ze sportuLoko - Czw 01 Lut, 2007 A pytałęs też w hydrotexie o tego pagida? Bo może sie okaże, co często się dzieje w naszym kraju, ze jak pan w mts nie miał sportowych klocków pagida w ofercie to usprawiedliwił się tym że sie wycofuj±, a on jest ¶wietn± firm± Anonymous - Pi± 02 Lut, 2007 sprobuj zapytac tego goscia o klocki pagida
pumarst: 2100960nox - Wto 06 Lut, 2007 swoj± drog± Puma RST ma fajn± Fiesta Rs turbo można by go tu wci±gn±ć Anonymous - Czw 08 Lut, 2007
nox napisał/a:
swoj± drog± Puma RST ma fajn± Fiesta Rs turbo można by go tu wci±gn±ć