Grzesiek VTS - Pon 05 Lut, 2007 Peter sparco ma bo mam taka a zeby te blaszki sie złamały to nie wiem jaka siła trzeba w to pierdolnac zdrowo !!!!Peter - Pon 05 Lut, 2007 no z banki konkretnie ale ja tylko taka z blaszkami. Grzegorz gdzie kupiles swoja?DeeS - Pon 05 Lut, 2007 wlasnie zalatw Grzesiek VTS - Pon 05 Lut, 2007 tu: http://www.teddymotorsport.com
P.S
Niechciał bym próbować giąć tej blachy.DeeS - Pon 05 Lut, 2007 kurde jak tam zobaczyc iel kosztuje taka naba ? ?:DPeter - Pon 05 Lut, 2007 wygenerowalem dzis do nich emaila a powiedz mi ile czekales na to cudo?DeeS - Pon 05 Lut, 2007 no i jakies foto by sie przydalo ;]Loko - Wto 06 Lut, 2007 Peter co Ty tak z tymi blaszkami
Ale szczerze mówiąc to kierownicy zazdroszcze Ci za każdym razem jak o niej pomyśle Anonymous - Wto 06 Lut, 2007 Tedy motorsport to Firma Michala czerneckiego i Pawla Brzykcego.pawel jezdzil niebieskim saxo w N2 w PPZM.tym co byl kiedys do sprzedania za 33,5tys zl a poszedl za 17,5
jakby ktos chcial to moze bezposrednio do pawla pisac .to jego gg 442241Loko - Wto 06 Lut, 2007 No tym samym saxo co ostatnio pacneło w barierke w tychach podczas sprintu na którym byliscie Anonymous - Wto 06 Lut, 2007
Loko napisał/a:
No tym samym saxo co ostatnio pacneło w barierke w tychach podczas sprintu na którym byliscie
dokladnie tak dalej nie bity swieżak Loko - Wto 06 Lut, 2007 Ono na zawsze pozostanie niebite saxorulez - Wto 06 Lut, 2007
p106rallye napisał/a:
omp cz.1 -OD/1960CI140 )
taką mam OMPPeter - Wto 06 Lut, 2007 Teddy - na miejscu do Saxo od 96 do 99 na miejscu, po roku 99 dopiero koncem lutego CENA 200 zl
Hydrotex - naba firmy Sabelt (identyczna jak Sparco - jeden producent) ma jedna na miejscu (ktora zamowilem) za 206 zl ale podobno zaraz bedzie dzwonil i zamawial kolejna.
Maciek z HH - ma wszystkie naby i w zajebistych cenach ale mi zalezy bardzo na czasie wiec wzialem w Hydrotexie.
Jakby ktos chcial tez z Hydro to niech daje znac, moze bedzie znizka.
PS czy moge prosic o pomogl?:DDeeS - Wto 06 Lut, 2007
Peter napisał/a:
Maciek z HH - ma wszystkie naby i w zajebistych cenach ale mi zalezy bardzo na czasie wiec wzialem w Hydrotexie.