Marek23 - Pon 26 Lut, 2007 Zapomniałem w o Stubaiu,też git... Neustift fajne miasteczko, a droga na lodowiec,hehe...KonradMK - Wto 27 Lut, 2007 ja nic nie doradzę, odwołałem swój wyjazd do Francji i zbieram więcej kasy na lodowiec jakiś mega wysoki bo po łące nie lubię jeździćBad-i - Wto 27 Lut, 2007 no u mnie juz jest grupa 8 samcow - teraz probujemy znalesc takiego busa ktorym bysmy mogli pojechacgaugan - Śro 07 Mar, 2007 no i jaka decyzja Bad-i?
ja jutro lece do Stubaiu. 180cm sniegu i full lampa!
pzdrstrick - Śro 07 Mar, 2007 gaugan weźmiesz mnie ze sobą? Miłej zabawy!Bad-i - Śro 07 Mar, 2007
gaugan napisał/a:
no i jaka decyzja Bad-i?
ja jutro lece do Stubaiu. 180cm sniegu i full lampa!
pzdr
gaugan jak to przeczytasz - sprawdz jakies apartamenty, wyzywienie, km od twojego miejsca itd............
z gory dziekiAnonymous - Śro 07 Mar, 2007 pare lat temu jeżdziłam na Stubaiu i było zaje*iście. Mieszkałam w Innsbruku
Polecam!gaugan - Śro 07 Mar, 2007 tez bede Kasia mieszkal w Innsbrucku
lubie tam, bo samolotem to 3h. nie trzeba sie tluc fura
ogarne cos Bad-i, dam znac po powrocie
pzdrBad-i - Śro 07 Mar, 2007
gaugan napisał/a:
tez bede Kasia mieszkal w Innsbrucku
lubie tam, bo samolotem to 3h. nie trzeba sie tluc fura
ogarne cos Bad-i, dam znac po powrocie
pzdr
do Insbrucku 3 godziny samolotem ?? - a nie 1:50 ?gaugan - Śro 07 Mar, 2007 przez VIE ziom nie ma direct
pzdrBad-i - Wto 26 Sie, 2008 witam troche odkopuje temat. Mam ochote pojechac do Schladming w grudniu. Czy ktos ma tam sprawdzona mete?Bad-i - Pon 08 Wrz, 2008 dobra po raz drugi pytam, jedzie ktos na narty w grudniu na weekend lub w styczniu od 24.01-31.01 ??Anonymous - Pon 08 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
dobra po raz drugi pytam, jedzie ktos na narty w grudniu na weekend lub w styczniu od 24.01-31.01 ??
juz chyba przerabialismy ten temat tylko zdecyduj sie na jakies termin ja raczej +1 Bad-i - Wto 09 Wrz, 2008 przeciez ci tlumaczylem ze jade i w tym i tymBad-i - Pon 17 Lis, 2008 troche odkopie temat
Za 2 tygodnie miałem jechać do Schladming na dlugi weekend z nartami - niestety na dzien dzisiejszy nigdzie nie ma śniegu a szczególnie w niższych partiach gór.
Wczoraj wpadłem na pomysł żeby nie ryzykować i wybrać sie jednak na lodowiec. Teraz pytanie, czy ktoś z Was był na Stubaiu i zna jakieś dobre miejsce noclegowe?