nox - Pią 02 Mar, 2007 kond tutaj masz caprika
KonradMK - Pią 02 Mar, 2007 wow nox, zajebisty jest!
HEHEHEHEHE
ja chcę milicjanta z PRLu z białą pałą i głupim uśmiechemGrzesiek VTS - Pią 02 Mar, 2007 Prosze
a ja sobie zycze zdjecie zapitego polaka KonradMK - Pią 02 Mar, 2007
ja chcę samochód pudzianaanjas - Pią 02 Mar, 2007 Proszszszszzzz...
Ja chcę zobaczyć silnik renault 5 GTEGrzesiek VTS - Pią 02 Mar, 2007 Prosze
a ja zycze sobie Fotke zajebitego czranego vts 16v z laseczkami w tle KonradMK - Pią 02 Mar, 2007
wersja 1.7
to teraz chcę coś zajebiście zajebistego, żeby normalnie po twarzy chlastałoGrzesiek VTS - Pią 02 Mar, 2007 bylem primo Anonymous - Pią 02 Mar, 2007 a to trzaska po twarzy?
jezeli trzaska to chce zajebiste zdjecie Elizabeth Berkley nago Anonymous - Nie 04 Mar, 2007 No prosze oto i ona w całej okazałości!!!
[ Dodano: Nie 04 Mar, 2007 ]
hmm jednak chyba to tutaj
] [img][/img]
[ Dodano: Nie 04 Mar, 2007 ]
a ja bym chciał zobaczyc Punto HGT które jedzie ...bo to że te auta świetnie potrafią stac na parkingu to wiem na przykładzie Jakartiego Niemy - Nie 04 Mar, 2007
jedzie...jeszcze
ja bym chcial zobaczyc czarne saxo z czarnymi lampami z przodu i na ciemnych felachJakarti - Nie 04 Mar, 2007
sosna8 napisał/a:
a ja bym chciał zobaczyc Punto HGT które jedzie ...bo to że te auta świetnie potrafią stac na parkingu to wiem na przykładzie Jakartiego
wlasnie sobie przechlapales jutro umierasz i Twoja Celica tez! kurwa - podwioze Cie tam i to bedize koniec Twojej radosci. niby mam zimowki ale jakby co to bedzie jeszcze czas zeby sprawdzic sie na letnim setupie
a jak wygrasz to i tak bede Cie kochal ale troche mniej saxorulez - Pon 05 Mar, 2007
Niemy napisał/a:
ja bym chcial zobaczyc czarne saxo z czarnymi lampami z przodu i na ciemnych felach
Mam nadzieję że sie zgadza.. czarne lampy i ciemna felga
Ja poprosze Saxo na feldze VESUVIO lub URAGAN
kolro dowolny ze wskazaniem na niebieski Niemy - Pon 05 Mar, 2007
saxorulez napisał/a:
Mam nadzieję że sie zgadza.. czarne lampy i ciemna felga
szczerze to chodzilo mi o II faze z czarnym wnetrzem reflektorow, moj blad, niejasno sie wyrazilemPeter - Pon 05 Mar, 2007 prosze, oto niebieski na Ouragan
a ja poprosze zdjecie czarnego chryslera 300 c na zajebistej chromowanej feldze i z pimpem stojacym obok