HH.ORG na Torze - test drive podejrzliwym okiem: Nowy MINI Cooper S z turbiną
Anonymous - Pią 09 Mar, 2007 te, luzak! zamienil stryjek siekierke na kijek! Nie ma najlepszego zdjecia z felgami!anjas - Pią 09 Mar, 2007 zarobiony jestem
ale wieczorkiem nad tym usiade i zrobie na cacy Anonymous - Pią 09 Mar, 2007 o boooszzz... amaaaator.... z kim ja pracujeeee!Dariano - Pią 09 Mar, 2007 Jimek uaktualnij sobie avatara bo swieta juz minely Anonymous - Sob 10 Mar, 2007 co?Gotti - Sob 10 Mar, 2007 Miałeś av. ze świątecznym emotem, teraz jest ok Jakarti - Sob 10 Mar, 2007 Jimek - pochwalka za tekst :564:Anonymous - Sob 10 Mar, 2007 to dla Was :564:GOKART - Pon 12 Mar, 2007 Dobry motyw z tym stawianiem auta przed grażaem żeby tylko móc się na niego gapić przez okno. Sam tak mam Nowy miniak wybrany do testu faktycznie w ciekawym setupie. W czerni prezentuje się zdecydowanie najlepiej. Swego czasu jak były w necie spy fotki z testów nowwgo Mini na Nurburgringu w kolorze czarnym własnie bardzo mi się podobał. Niestety na żywo w innych kolorach wygląda jak jakaś chińska podróbka
Jeśli chodzi o subiektywne odczucia tego samochodu to własnie tego się obawiałem. Wykastrowano go z najcenniejszych genów dzieki którym uwielbiała ten samochód nie tylko ta piękniejsza połowa. Cóz po nowym Clio, nowym Civicu Type-R także nowy miniak przegral nierówną walkę z księgowymi co nie oznacza jednak że są to złe samochody.Anonymous - Wto 17 Kwi, 2007 http://www.streetracing.p...p=518350#518350 Bardzo ladny wynik strzelil - dobrze mi sie wydawalo ze jest wyraznie szybszy