Anonymous - Śro 07 Mar, 2007 gdzies bylo porownanie i link4 przy wyplacaniu robi spore problemy np jak 20km/h przekroczyles predkosc to juz nie chca wyplacic, trzeba uwazac,
do straszych autek uzywalem warty, teraz mam alianz i nie do konca tez jestem zadowolony
oc ponoc najlepiej miec w czyms najtanszym np kiedys samopomoc teraz nie wiem
ac lepiej miec w czyms sprawdzonym bo potem wyplaca polowe kasiory i robia ludzi w ch..aM - Śro 07 Mar, 2007 Link4 to izraelski kapitał i strasznie kombinują zeby tylko nie wyplacic...strick - Śro 07 Mar, 2007 Ja mam chyba 340 zł za Merca! Ale on jest na dziadka zarejestrowany BaRtO_206GT - Śro 07 Mar, 2007 co do OC to mysle ze chyba najlepiej jak najtaniej.. bo to chyba nie ma jakiegos wiekszego znaczenia?? a co do AC ja osobiscie polecam.. PZU wiem ze to jedna z drozszych opcji ale jak ja przydzwonilem to nie bylo zadnych problemow z wyplaceniem kasy, wszystko ladnie szybko i przyjemnie bez zadnych problemow kumpel jakis czas temu wydzwonil a fure ma ubezpieczona bodajze w Link4 i byly straszne problemy, zanizali cene itd a najlepsze to bylo to ze glowna siedziba jest gdzies w trojmiescie i zeby cokolwiek zalatwic trzeba bylo tam jechac.. w Wawie tylko sprzedaja ubezpieczenia.. Teraz sie z nimi procesuje..Anonymous - Śro 07 Mar, 2007 ja mam OC i NW w PZU i płace ooo k.u. ..a 870zl ze znizkami106 - Śro 07 Mar, 2007 rajdowke mam tam gdzie najtaniej - HDI Samopomoc :]The Mc - Śro 07 Mar, 2007 Dzieki Panowie za info - Link4 powiedzial mi 1400zl ..Sprawdze tych HDI Samoobrona
wlasnie dzwonilem do HDI - 1 razowa wplata 1622zl, a jak 2 raty 1892zl
to polowa wartosci mojego calego samochodu
No to chyba link? Mam popracie klubu?Jakarti - Śro 07 Mar, 2007
The Mc napisał/a:
Link4 powiedzial mi 1400za
ja mam w pzu albo warcie i mniej wiecej tyle samo.. zero znizek. (za 1.8 '99 i mam <26)The Mc - Śro 07 Mar, 2007 PZU mi powiedzial 1810 jednorazowo, 2011 za 2 raty i to z jakas 10% znizka za przedluzenie ubezpiecenie bo dotychczas bylo w PZUAnonymous - Śro 07 Mar, 2007 The Mc sprobuj jeszcze w PTU. Nie mam teraz numeru ale pzresle Ci pozniej na PW. pionasaxorulez - Śro 07 Mar, 2007 Adam spróbuj z HDI Samopomocanjas - Śro 07 Mar, 2007 ja mam w yarku pakiet w Hestii, a preludkę ubezpieczyłem w UNIQA... wyszło najtaniej OC+AC, a podobno to całkiem wiarygodna firma. Mam nadzieje, że w razie czego nie uniqają wypłaty...Vlodarsky - Śro 07 Mar, 2007 Ja nie będe się wypowiadał na temat płacenia przez ubezpieczalnie... Najgorsze jest PZU i Link4 jeśli chodzi o płacenie za naprawy. Potrafią zaakceptować kosztorys dwukrotnie a później przekreślają naszą fakturę zgodną z kosztorysem który samo zatwierdzali i obciną sobie ileś tam procent sk$#%^#%$& nie będe mówił brzydko...
A OC jest obojętne jak już wszyscy tu wspominali...
[ Dodano: Sro 07 Mar, 2007 ]
napisałem, że nie będe się wypowiadał a się wypowiedziałem... też nieźle strick - Śro 07 Mar, 2007 Zobacz jeszcze warte, mój ojciec tam ma ubezpieczonego Merca!Dariano - Śro 07 Mar, 2007 Ja mam w Warcie OC NW i AC moze i drozej ale nie chce sie pozniej z nikim szarpac i sadowac,A OC na malara mam najtansze jakie bylo mozliwe samopomoc
[ Dodano: Sro 07 Mar, 2007 ]
Jak chcesz samo OC to tak jak koledzy pisali najtansze to Samopomoc.