To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Laguna 2.0 T vs Cinquecento ? (centomania)

Bad-i - Śro 07 Mar, 2007

ja nie mam pojecia - ale kreci mnie taki chichy projekt - wlasnie takie seicento 1.2 turbo lub cos podobnego. W sumie to chyba nie jest wysokobudzetowy projekt?
106 - Śro 07 Mar, 2007

Bad-i na hodze jest cos takiego:
Cytat:
Fiat SC 1.4 TURBO 6 marca 2007
Fiat SC z silnikiem fiata Uno. Autko jest poszerzone i wzmocnione. Wałek rozrządu Kałuża, komputer Boscha. Samochód lekki, mocny i bardzo szybki. Sprzedaje z powodu wyjazdu. cena: 10 000 telefon: 500 082 726 imię i nazwisko: Bodzio adres: Skoczów e-mail: nora18@o2.pl http://www.rajdy.hoga.pl/...ie.asp?id=69504

Bad-i - Śro 07 Mar, 2007

106 napisał/a:
Bad-i na hodze jest cos takiego:
Cytat:
Fiat SC 1.4 TURBO 6 marca 2007
Fiat SC z silnikiem fiata Uno. Autko jest poszerzone i wzmocnione. Wałek rozrządu Kałuża, komputer Boscha. Samochód lekki, mocny i bardzo szybki. Sprzedaje z powodu wyjazdu. cena: 10 000 telefon: 500 082 726 imię i nazwisko: Bodzio adres: Skoczów e-mail: nora18@o2.pl http://www.rajdy.hoga.pl/...ie.asp?id=69504

o Panie gdzie jest Skoczów? to ja sie nie myle i to jest gdzies po drodze z Warszawy do Zakopanego?

czy ktos z okolicy moglby to sprawdzic to bym wpadl w sobote

106 - Śro 07 Mar, 2007

to chyba marka okolice
Bad-i - Śro 07 Mar, 2007

106 napisał/a:
to chyba marka okolice

to nawet jeszcze lepiej ;)

Niemy - Śro 07 Mar, 2007

Skoczow jast na drodze z Katowic do Wisly
Michał - Śro 07 Mar, 2007

MAREK MAREK MAREK !! ODZYWAJ SIE !!
Bad-i - Śro 07 Mar, 2007

Michał napisał/a:
MAREK MAREK MAREK !! ODZYWAJ SIE !!

dokladnie do tablicy - takie cos by mnie zadowolilo - juz napisalem do wlasciciela odnosnie historii samochodu, mocy itd....

[ Dodano: Sro 07 Mar, 2007 ]
Ok mam juz info odnosnie tego Seicento. Ogolnie smiesznie sie z wlacicielem gadalo bo paru slow nie zrozumialem (ach ta gwara).

Ogolnie Seicento buda 99 rok - silnik sciagniety z Wloch i byl on gdzies jako caly samochod szykowany pod 1/4 w Poznaniu. Wlasciciel juz w piatek wyjezdza zagranice i wyprzedaje wszystko co ma. Jezeli chodzi o osiagi samochodu to powiedzial ze jest masakrycznie szybki i ze ciezko sie nim jezdzi bo brakuje szpery. Powiedzial ze mial tez rajdowego Peugeota 206 tego 136 czy 130 KM zrobionego na 155 (tego wykres ma) i powiedzial ze Seicento go objezdzal jak chcial. Samochod stoi i jest gotowy do testow, z cena jeszcze zejdzie bo jak to stwierdzil jest to samochod spartanski (ja takiego chce) i ze opusci z ceny za zegary (sa z uno) i brak tapicerki (w sumie dla mnie to git).

Dlatego teraz poszukuje kogos kto tam podjedzie i sprawdzi jak to jezdzi i w jakim jest stanie. Dzisiaj lub najpozniej jutro mam dostac zdjecia i opis od tej firmy ktora go szykowala w Poznaniu. Niestety wlasciciel nie ma kasy na hamownie :(

Aha i jeszcze jedno - mowil ze ze stojacego doganial Subaru GT - a niestety wlasciciel nie chcial pojechac z nim z rolowanego

Anonymous - Śro 07 Mar, 2007

hehhehe ale trafiasz przeciwnikow sejczento, swift 1.3 sami najmocniejsi :) heheh
Bad-i - Śro 07 Mar, 2007

mikson napisał/a:
hehhehe ale trafiasz przeciwnikow sejczento, swift 1.3 sami najmocniejsi :) heheh

moze najmocniejsi nie sa ale widac ze dobrze jezdza ;)

ja tez bym chcial miec seicento (160 KM)

Marek23 - Śro 07 Mar, 2007

Jestem, Skoczów 40 km ode mnie...

Wal na priva, może z rana bym miał czas. Przejadę się tym osobiście,HEHE i wszystko będzie jasne. Wezmę mechanika co robi dużo cc, to chyba by była ekipa.

BaRtO_206GT - Śro 07 Mar, 2007

chlopaki... ten samochod sprzedaje sie juz 1.5 roku albo i dluzej... samochod byl dlubany metodami rzemieslniczymi i w stodole.. sam jakis czas temu mialem budowac sc 1.2T dmuchnietego na 200 koni.. wcale to nie jest tak latwo zrobic zeby to zapierdalalo jak wsciekle itd to wszystko to jest rzezba a z tego co wiem to ten konkretny samochod to jest zajebista i zle zrobiona rzezba... tyle ode mnie.. zaraz sie dowiem dokladnie o tym samochodzie..

na google.pl albo na youtube.com jest filmik z tym samochodem jak stoi gdzies w szopie..

michool_vt - Śro 07 Mar, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
chlopaki... ten samochod sprzedaje sie juz 1.5 roku albo i dluzej...

tak mi sie wydawało, że juz pare razy widziałem to auto :)

Bad-i - Czw 08 Mar, 2007

wszystkie wiadomosci mile widziane - z tego co wiem to jest swap z uno - ciekawe co tam popierniczyli
KonradMK - Czw 08 Mar, 2007

a propos cieniasów i sejów to jest u mnie do dziś na liście taki lamus który kiedyś straci zęby i kilka żeber jak go dorwę. od pewnego czasu nienawidzę skurwieli jak psów