o rozmiarach tam zamawiali niedawno takie fotele, wiec sa na biezaco
[ Dodano: Sob 10 Mar, 2007 ]
siema dziewczyny, jest taka opcja :
podpinamy sie pod zamowienie z forum passwordjdm.pl
dupa jest taka, ze musimy sie zdecydowac szybkościowo
plusy to takie ze mamy 15% znizki
czyli
Kod:
speed I : sena detaliczna 369 pln po rabacie 313,65
speed II : cena detaliczna 399 pln po rabacie 339,15
speed III : cena detaliczna 430 pln po rabacie 365,5
koszt wysyłki to 35pln za jedną sztuke, lub 50pln za dwie
w cenie mozemy zamówić wstawki z materiału żakard(wytrzymalszy, nie przeciera się)
Opcje dodatkowe:
-wstawki skórzane 35pln na fotel
-indywidualny haft 20pln na fotel
-poduszki lędźwiowe 20pln na fotel
Loko - Sob 10 Mar, 2007 Podbijam, a nie da się ich przekonać żeby sie wstrzymali jeszcze pare dni, to zorganizujemy z 4 osoby i będą mogli wiekszą zniżke wycisnąć ?michool_vt - Sob 10 Mar, 2007 jak powiedziała mi miła osoba (pozdrawiam z tego miejsca ) "15% to max co mogą dać"
wiec jak sie nie załapiemy to nie bedziemy mieli takiej znizki Michał - Sob 10 Mar, 2007 Ja mam speeda RC . Fakt, najlepiej trzyma ze wszystkich speedów , od łód po dupsko az po plecy, z tym ze nie wiem czy wam bedzie pasować taki hardcore w codziennej jedzie..michool_vt - Sob 10 Mar, 2007 o trzeba sie zastanowic nad rc Michał, mój drogi, mógłbys wrzucic foty jak przymocowałes fotel??
szukałem na forum ale nie znalazlem Loko - Sob 10 Mar, 2007 Panowie ważna informacja, dzięki uprzejmości kolegi Proti z paswordjdm, możemy się podłączyć pod ich zamóienie i kupić foteliki speeda z 15 % zniżką,
jednak zeby sie na to załapać proti musi mieć pieniądze na koncie do środy.Michał - Sob 10 Mar, 2007 o ziom, zdjecia to nie wiem czy znajde. Generalnie zrobiłem mocowanie sobie sam i jestem zadowolony. Jest na maxa solidne, powiem wiecej, moim zdaniem jest o wiele solidniejsze niż petera orginalne spraco, jutro pstrykne foty i wstawieLoko - Pon 12 Mar, 2007 A jak z wsiadaniem, wysiadaniem z RC?Michał - Pon 12 Mar, 2007 na początku ciezko, ale szybko opracowywujesz sobie taktyke szybkie wsiadania i wysiadania. Ja jestem przyzwyczajony.
Zrobiłem w tym fotelu 1450 KM jednego dnia i fakt, troche mnie lewa noga bolała ale jak na taki długi dystans to bardzo dobrze Loko - Pon 12 Mar, 2007 A jakosc? jak z nia?, no i ciezkie pytanie, nie wiem czy masz prownanie ale moze jak z pochyleniem oparcia w porownaniu do innych speedow? jest pelen pion?Anonymous - Pon 12 Mar, 2007 Witam, już jestem, zostąłem wpuszczony na forum, chętnie udziele wszelkich informacji o ile będe w stanie i służe pomocą michool_vt - Wto 27 Mar, 2007 dzięki Proti, dzieki Loko
mój:
Jakarti - Śro 28 Mar, 2007 czy jak sie zrobi 2 kubly to nie mozna wsiasc na tyl? a moze sa jakies skladane/przesuwane kubelki?Loko - Śro 28 Mar, 2007 Można sobie zamontować taki kubełek na szynach które sie składają i wtedy będzie dało sie wsiaść do tyłu.Jakarti - Śro 28 Mar, 2007 tzn sklada sie tak jak zwykly fotel plus montujesz na szynach?