Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Kupic clio sporta czy nie
saxorulez - Pią 23 Mar, 2007 spójrz na dach.. w połowie jest zgiety - zapewne i to da się naprawic ja ne mówie ze nie..
tylko rachunek ekonomiczny za tym nie przemawiaBad-i - Pią 23 Mar, 2007 szkoda ze nie widzieliscie mojego clio - a tak powaznie mowiac to zalezy do czego auto sie kupuje.k-mart - Pią 23 Mar, 2007
Cytat:
szkoda ze nie widzieliscie mojego clio
wstaw fotki, ja chetnie zobacze Bad-i - Pią 23 Mar, 2007
k-mart napisał/a:
Cytat:
szkoda ze nie widzieliscie mojego clio
wstaw fotki, ja chetnie zobacze
mowisz i masz
to byla poprostu rdzawa masakra (niestety 500 zdjec ktore mam nie mam jak wrzuci)
a pozniej powoli powoli i doszlismy do tego
Niemy - Pią 23 Mar, 2007
k-mart napisał/a:
kurde widze ze trzeba stworzyc topic w technicznych o blacharce
no trzeba
w ten sposob kazdy sie podszkoli co sie naprawia, jak sie naprawia i czy warto
dobry pomysl :564:106 - Pią 23 Mar, 2007 ostatniego zdjecia nie powstydzila by sie nawet fabryka :)Bad-i - Pią 23 Mar, 2007
106 napisał/a:
ostatniego zdjecia nie powstydzila by sie nawet fabryka
a mam takich więcej :562: saxorulez - Pią 23 Mar, 2007 to podaj je do PIMPABad-i - Pią 23 Mar, 2007
saxorulez napisał/a:
to podaj je do PIMPA
a nie ma ich tam?
zaraz lookne i wrzuce co sie da
jushGotti - Sob 24 Mar, 2007
Niemy napisał/a:
k-mart napisał/a:
no trzeba
dobry pomysl :564:
I zostaniemy wyrzuceni z klubu, za naprawianie takich aut Grzesiek VTS - Sob 24 Mar, 2007 CZyli to Clio warto zrobic ??Gotti - Sob 24 Mar, 2007 Na pewno rozsądniej zrobić to we własnym zakresie,wiedzieć co i jak, niż kupić od kogoś, po takim lub większym dzwonie i naprawionym nie wiadomo jak...k-mart - Sob 24 Mar, 2007 tez tak uwazam.
Poza tym w krk macie jak dla mnie jedynego z dwoch w PL mi zaufanego blacharza ktory robi piekna robote. Nie ma tylko profi sprzetu do napraw ale szczegolnie profi wiedze.Niemy - Sob 24 Mar, 2007
Gotti napisał/a:
Niemy napisał/a:
k-mart napisał/a:
no trzeba
dobry pomysl :564:
I zostaniemy wyrzuceni z klubu, za naprawianie takich aut
to nie o to chodzi
o to zeby sie dowiedziec co i jak sie naprawia, jakie sa realia, na co zwracac uwage, co jest drogie, trudne a co nie sprawia problemuk-mart - Sob 24 Mar, 2007 Zdjecia sa troche do dupy bo malo widac jak co jest uszkodzone, ale ta naprawa nie sprawi problemu bo nie bedzie zadnego wstawiania.
Z gratow jak widac potrzebna jest kompletna galanteria z przodu (co zawsze jest najdrozsze), przedni pas, prawy blotnik (lewego nie widac), maski tez nie widac, przednia szyba, jakies tam obudowy i rurki od filtra powietrza i pewnie rozne inne pierdulki, przedni pas jest uszkodzony od dolu wiec pewnie tez chlodnice (uzywane pewnie sie znajda), no i oczywiscie wszystko w zawiasie / napedzie co nie przezylo.
Prawy bok to pestka. Tak na niedokladny zut oka na zdjecia nie ma nic skomplikowanego w naprawie takiego auta. Sama blacharka drogo nie wyjdzie bo tak naprawde nie maja jakies wielkiej roboty, najdrozsze beda graty oraz malowanie wielu elementow.
[ Dodano: Sob 24 Mar, 2007 ]
Grzesiu jesli chcesz dam Ci numer blacharza o ktorym pisalem, pokazesz mu zdjecia a on Ci powie dokladnie co o tym mysli i ile "moze" kosztowac.