Freemana kiedyś sklepałem:] - i nie mów Morgan że było inaczej ziooom wszyscy widzieli:]
samochód w tej chwili jest naprawdę w zajebistym stanie! kultura pracy motoru jest mistrzowska!
strick: ogłoszenie zrobię dziś lub jutro i prześlę Ci na mail! z góry dzięki!!
Lenny obaj wiemy jak bylo...
ps. ja nic nie mowie.
Ahaaa, ja moge tylko polecic ten samochod , bardzo mi sie podoba. I faktycznie jest w super stanie.lenny - Śro 21 Mar, 2007
FreeMan napisał/a:
Lenny obaj wiemy jak bylo...
no właśnie Morgan... i niech tak zostanie na razie...CHRZANEK - Śro 21 Mar, 2007 Temat postu: Re: [sprzedam] Peugeot 206 s16/GTi
wypłacam prowizję w wysokości flaszki dobrej whiskey!!
popytajcie proszę znajomych - to naprawdę auto warte polecenia! dobrze jakby zostało w rodzinie...:]
Oglądałem szkoda ze poza moim zasięgiem :567:
A sprawdzaliście ile możecie zaoszczedzić na instalacji LPG ?? lenny - Czw 22 Mar, 2007
CHRZANEK napisał/a:
A sprawdzaliście ile możecie zaoszczedzić na instalacji LPG ??
nie sprawdzaliśmy... a jak Ty mi powiesz że sprawdzisz to puga nie dostaniesz!!
[ Dodano: Pią 06 Kwi, 2007 ]
Kondziu!!!
kupuj puga mojego.. wpadnij w święta pośmigasz sobie!!!!
rabat i zniżka gwarantowane!!!Rudello - Pią 13 Kwi, 2007 Lenny jeszcze wczoraj widzialem ogloszenie na allegro a dzis juz nie ma,auto sie sprzedało??Misiek_lbn - Pon 30 Kwi, 2007 jak tam Lenny, sprzedany czy jeszcze jest zainteresowanie masz pugiem Misiek_lbn - Czw 10 Maj, 2007 zawieszenie masz seria na otomoto wygląda jakoś wysoko tak... :570:nox - Czw 10 Maj, 2007 bilsteina ma plus ori springi ?Rudello - Czw 10 Maj, 2007 sharx nie interesuj sie Jakarti - Czw 10 Maj, 2007 dobiliscie targu?KonradMK - Pią 11 Maj, 2007 po weekendzie będzie wiadomolenny - Pią 11 Maj, 2007 Jutro Rudecki ogląda auto... fajnie jakby wziął ale pozatym też się ruszyło troszkę. Poumawiałem się na nast. tydzień z ludzikami... ale Rudecki oczywiście jesteś pierwszy!!! takze dont worry ziom!Rudello - Pią 11 Maj, 2007 Lenny ale chyba wolisz oddac autko w "dobre ręce amatora samochodów sportowych" niz jakims tam ludzikom lenny - Pią 11 Maj, 2007 no jak najbardziej w dobre ręce!!!!!!!Rudello - Pią 11 Maj, 2007 czyli w moje