HH.ORG na Torze - clio sport vs forester vs white lighting
Marek23 - Pią 23 Mar, 2007 Ja nie wiem ziom o co Ci chodzi. 400m i wogole sciganie na prostej kreci mnie tak jak francuska motoryzacja, wogole...a ze mam clio. No nie ma nic fajniejszego w tej cenie, co by zadowalalo moje zamilowanie do skrecania. Wtracam,ze fores z rolki juz nie taki szybki, a Ty widze, ze masz problem. To jest temat clio vs fores, wiec chyba nie bedziemy dyskutowac o Twoim cabriolecie.pcs - Pią 23 Mar, 2007 No niestety obawiam sie ze ze z rolowanca tez klepnie clio, forester wcale nie jest taki ciezki jak inne suvu, ma mocy i momentu w calym zakresie w nadmiarze (max 320nm, nie dosc ze to 2.5 litra benzyna to jeszcze turbo). Clio nie jest tez niestety mistrzem oplywowosci, chocby dlatego ze to hatchback. Mozna by probowac powyzej 150 km/h ale tez glowy nie dam.
Przy drugiej probie Pan strzelil ze sprzegla i poszedl jak burza.
Mysle ze jedynie na torze mozna powalczyc z nim spokojnie.Marek23 - Pią 23 Mar, 2007
pcs napisał/a:
Mysle ze jedynie na torze mozna powalczyc z nim spokojnie.
Lubie Subaraki, ale na kretym taka cegla nie ma szans.Vlodarsky - Pią 23 Mar, 2007
Marek23 napisał/a:
To jest temat clio vs fores, wiec chyba nie bedziemy dyskutowac o Twoim cabriolecie.
nawet mi się nie chce komentować...
okrzyknę Cię tylko pierwszym kozakiem hh.org
i już znikam z tego tematu. Zwyczajnie myśle, że w tym wypadku clio i taki forester to dwie różne bajkiFreeMan - Pią 23 Mar, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ponad 300kg wiecej, straty na napedzie i aerodynamika... Nie twierdze, ze clio jest super szybkie,ale ten lesnik ma swoje wady i tyle.
Czy właściciele Clio mają jakieś kompleksy ? no poza pcsem... co by nie było to przywołuje się clio i że gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. To jak będziesz się łapał z jakimś Foresterem to zawsze zaznaczaj: ŚCIGAMY SIĘ ALE Z ROLOWANEGO.
halo halo... wypraszam sobie... ja zadnych kompleksów nie mam.
I niestety podzielam Twoje zdanie ze z rolki tez by clio zebalo baty.Marek23 - Pią 23 Mar, 2007
Vlodarsky napisał/a:
okrzyknę Cię tylko pierwszym kozakiem hh.org
Po pierwsze to Ty mnie pierwszy zatakowales... Jak masz jakis problem to prv.Niemy - Pią 23 Mar, 2007 panowie Vlodarsky i Marek23 dajcie sobie troche luzu ok?
nie nasladujcie kobiet w ich zlosliwosciach, mozecie dyskutowac a nie wymieniac sie docinkamiMichał - Pią 23 Mar, 2007
Cytat:
400m i wogole sciganie na prostej kreci mnie tak jak francuska motoryzacja,
400m - ćwierć mili jest dla ćwierć mózgów. Podobno tak mówią rajdowcy na tych co sie scigają na wprost ( i chyba jest w tym troche prawdy )Anonymous - Pią 23 Mar, 2007 a ja sie wpierdziele tu ja sie i powiem ze zajebista historyjka. Bardzo mi sie podobala, czytalem z przyjemnosia juz po poludniu. A to dla tego bo ma moral! Bardzo poetycka odpowiedz na pytania 'czy jest tu jakis cfaniak', albo zaprzeczenie 'nie ma huya we wsi' bo jest huy! zawsze sie znajdzie szybszy. Piekne to. BaRtO_206GT - Pią 23 Mar, 2007 ja pierd.ole panowie.. ku.rwa.. dajcie sobie spokoj.. ostatnio nasze forum to sa same docinki, klotnie i spory.. powoli zaczyna sie to robic nudne.. chcecie sie klocic to idzcie na sr.pl..
:564:Anonymous - Pią 23 Mar, 2007 jestem pewien ze w drodze do konstancina czlowiek z bialego evo generalnie myslal ze mu sie cos stalo bo sflajbajowalo mu enzo/slr/carrera gt wimala taki ten swiat
[ Dodano: Pią 23 Mar, 2007 ]
barto wlasnie trzeba to olewac i siac plusami zmieniajac temat olewkaMarek23 - Sob 24 Mar, 2007
JIMEK napisał/a:
jestem pewien ze w drodze do konstancina czlowiek z bialego evo generalnie myslal ze mu sie cos stalo bo sflajbajowalo mu enzo/slr/carrera gt wimala taki ten swiat
Po marchewach z wydechu mozna stwierdzic, ze Evo dlubane bylo...jesli konkretnie i z dobrym driverem to przy naszych dziurawych drogach moglo wimalowi fly bya zrobic.
Ja sie po prostu opor jaram evo chlopaki, w tej kwestii jestem max nieobiektywny.pcs - Sob 24 Mar, 2007 evo musialo byc grubo ponad 360km, albo zepsute, ale na takie nie wygladalo.