Anonymous - Pon 02 Kwi, 2007 accord typer jest zajebisty ale ile sztuk ich jest w polsce 1? czy nawet w niemczech?
a ctr 5d tez za mna chodzi nie wiem czy za niedlugi czas tez nie bede sie rozgladal za takim,
tylko rocznik 2004/2005 po FL, czarny , fajniejszy ma srodek , fotele
CTS niezle zamiata, w ciemno bym obstawial CTR'a , ale juz nie bede...saxorulez - Pon 02 Kwi, 2007 no z CTS em to jest tak że potrzebuje dobrego kierownika...
jak raz ciałem się z jakimś typem to mu odjeżdzałem jak chciałem..
ale za innym razem dostawałem od CTS'a
kiedyś miałem przyjemnośc jechać to na lifcie idzie jak potwór ale twdy już trzeba ciagnać do odcinki.. bo inaczej różnica miedzy seryjnymi nastawami wałka a tymi powyzej 7000rpm jest zbyt dużak-mart - Pon 02 Kwi, 2007 a jak taki CTS wypada przy celice TS??
Slyszalem duzo opinii ze to dwa swiaty.
Celica mialem okazje kierowac, jak dla mnie bomba!saxorulez - Pon 02 Kwi, 2007 też się zastanawiałem nad tym.... jak ta Cela jeżdzi. Ona chyba lzejsza jest.. no i inny balanms, nizej środek cieżkosci, inna pozycja za kierą zypełnie inaczej człowiek to odczuwa.saxorulez - Pon 02 Kwi, 2007 Do tego silnika Piper opracował wałeczki:
+10KM , cena 3600 plus VAT
Catcams nie jest gorszy i ma 3 modele w cenie 2800 z VAT
Ot.. takie info z rynku anjas - Pon 02 Kwi, 2007 Mam coraz większą fazę na takiego TS`a
Może ceny jeszcze trochę spadną, bo to w końcu już "stary" model Ale chyba trzeba by było przyciągnąć coś z zachodu.
Prośba do naszego "zagramanicznego" odłamu o trzymanie ręki na pulsie i sygnał gdyby coś ciekawego pojawiło się na rynku wtórnym k-mart - Pon 02 Kwi, 2007 anjas bede mial oczy otwarte, ale juz teraz wiem ze celice TS jest duzo latwiej znalezc w dobrej cenie niz CTS'a.
Gotti popraw mnie jesli sie myle
p.s. chyba kiedys byl u nas zarejstrowany uzytkownik CTS'a?? Ktos cos wie?106 - Pon 02 Kwi, 2007 anjas ja mam corolle w takiej budzie /2006r/. jak na fabryczny, seryjny zawias
+ 15" kola to jezdzi sie nia super. ma dobry uklad kierowniczy, jezdzilem nia pare
razy mocno szybszym tempem - auto zaskakuje pozytywnie. jesli chodzi o zawias
i prowadzenie to kupujac taka corolle na pewno nie bedziesz rozczarowany
/przy zalozeniu ze nie bedzie kosmicznie wytyrana/.
mimo ze mam tarcze na wszyskich kolach to moja wersja jakos slabo hamuje ale
w TSie jest to na pewno poprawione. u mnie nie da sie hamowac lewa noga :(anjas - Pon 02 Kwi, 2007 Był tu kiedyś yaryś z klubu toyoty. Ma/miał szarą CTS 3d.
Ładnie nią wywijał, jak już ogarnął maszynę.Anonymous - Pon 02 Kwi, 2007 ponoc jedyna wada cts to spore wciaganie oleju trzeba uwazac i dolewac a tak to ponoc zlote autko, niepozorne a da poszalec, i faktycznie tansze w utrzymaniu od ctr, z silnikiem z dolotem i wydechem mozna powalczyc i z 20pare koni mozna wycisnac,
w stanach ponoc przesuwaja lift ale w polsce nie doczytalem sie takiego magica, ponoc przesuniety lekko lift w dol daje sporro bo przy zmianie biegow od razu jest a normalnie po chwili sie zalacza jak obroty o 200czy300 podejda , tak sie doczytalem
cela jest lzejsza i ciutek szybsza, nizszy srodek ciezkosci , ale ponoc za duzo babek nia jezdzi i sie zle kojarzy hehehehGotti - Pon 02 Kwi, 2007
k-mart napisał/a:
anjas bede mial oczy otwarte, ale juz teraz wiem ze celice TS jest duzo latwiej znalezc w dobrej cenie niz CTS'a.
Gotti popraw mnie jesli sie myle
p.s. chyba kiedys byl u nas zarejstrowany uzytkownik CTS'a?? Ktos cos wie?
To fakt, cts-a spotkałem w CH tylko jednego. Drugi przyjechał po mega dzwonie do mojego rodzinnego miasta w PL. Celici są bardzo popularne i co najważniejsze mało kto kupuje tam tą słabą wersję. Teraz z kolei trafiłem Corollę TS we Włoszech bezwypadkową za 9900Euro. Ale 3D
PS. Jak tylko ten model Celici się pojawił to stała taka u Kesslera. Lekko strzelona ale bez foteli. Na pytanie gdzie się podziały, pijany omal do nieprzytomności Kessler odpowiedział że ukradli Okazało się że ruscy wzięli za 3 skrzynki stolichnaya! Anonymous - Wto 03 Kwi, 2007 http://otomoto.pl/index.p...show&id=C924504
w sumie fajne autkosaxorulez - Wto 03 Kwi, 2007 dziwne.. wygląda jak 142KM w środku, jakoś tak ubogoo.
Śadziłęm ze powinna byc w lederze i z lepszymi plastikami.Gotti - Wto 03 Kwi, 2007 Wątpie żeby to było 192.... te koła wyglądają mi na 15" a TS miał 16" o tym samym wzorze.