To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Końdzia plan na furkę

KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007

bardzo mi się to nie podoba, ale... zapisałem się na forum megane coupe, może pomogą
Jakarti - Pon 02 Kwi, 2007

fajne autko i bardzo milo sie jezdzi. mialem kiedys okazje sie tym przejechac i hmm.. takie delikatne w prowadzeniu :) bardzo mile. no i wyglada tez nie najgorzej ale czy Ty Kondziu bedziesz w nim dobrze wygladal??
KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007

łooooojooooooooo :549:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2493583

[ Dodano: Pon 02 Kwi, 2007 ]
Jakarti napisał/a:
fajne autko i bardzo milo sie jezdzi. mialem kiedys okazje sie tym przejechac i hmm.. takie delikatne w prowadzeniu :) bardzo mile. no i wyglada tez nie najgorzej ale czy Ty Kondziu bedziesz w nim dobrze wygladal??

no właśnie, czy nie ucierpi na tym moja niemieckim tuningiem podszyta duma? ;)

Misiek_lbn - Pon 02 Kwi, 2007

moim zdaniem w megance sporo mniej miejsca niż w corsie... jak jeżdżę nią, to czuje się jakiś taki przytłoczony ... i widoczność do tyłu kiepska ;)
a na megane coupe forum chłopaki powiedzą Ci chyba wszystko co powinieneś wiedzieć, albo i więcej :)

FreeMan - Pon 02 Kwi, 2007

KonradMK napisał/a:
łooooojooooooooo :549:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2493583

[ Dodano: Pon 02 Kwi, 2007 ]
Jakarti napisał/a:

no właśnie, czy nie ucierpi na tym moja niemieckim tuningiem podszyta duma? ;)

ten samochod jest do sprzedania od roku. Cena jest o polowe mniejsza niz na poczatku...

teraz jest sens sie nia zainteresowac.

KonradMK - Wto 03 Kwi, 2007

szczerze to mam chętkę ale jak znam życie rozpieprzy się jak dojadę do domu a tyle tam badziewia że czego się nie dotknąć to 1000 zeta w plecy i kupa nerwów. nie wiem. boję się :D
Misiek_lbn - Wto 03 Kwi, 2007

dont łory, bi hapi :D
ale ja bym coś innego jednak poszukał... i nie wiem czy miałeś skórę w samochodzie, ale dla mnie to bardziej - niż + ;)
owszem wygląda i luksus... ale zima i lato to tak sobie :D

pcs - Wto 03 Kwi, 2007

ta megane wygalda zupenie porzadnie .. zastanawia mnie tylko skad wzieli skrzynie, ktora sie nie rozpadla ..?

I zastanow sie nad clio sportem, bo w megane coupe faktycznie nie ma wiecej miejsca (z tylu tylko takie dwie niecki).

saxorulez - Wto 03 Kwi, 2007

Kondziu - szukaj zdrowego sporta, jak Marek23 - zapewne najszybciej znajdziesz go zagramanica... stosunek cany do wypasu i osiagów jest nie do przebicia.

echhh tyle że megi jest ładniejsza...
Dariano - Wto 03 Kwi, 2007

Nie przesadzaj szukaj clio sporta :) :564:

ok ale tylko czarnego na białych felach :D
Dariano - Wto 03 Kwi, 2007

No wiadomo ze czarnego :DD D
Anonymous - Wto 03 Kwi, 2007

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2472279

tylko kolor czarny :)