To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Clio sport vs. Megane Coupe

anjas - Wto 03 Kwi, 2007

Zdecydowanie clio sport. Megane coupe niedlugo bedzie na drodze wzbudzalo takie usmiechy jak obecnie calibra. Jak dla mnie to samochod bez charakteru. Minuty bym się nie zastanawiał.
Dariano - Wto 03 Kwi, 2007

Bez dwoch zdan clio sport w "biednej wersji" :DDDDD
Gotti - Wto 03 Kwi, 2007

anjas napisał/a:
Zdecydowanie clio sport. Megane coupe niedlugo bedzie na drodze wzbudzalo takie usmiechy jak obecnie calibra.

Dokładnie!!! Lepiej bym tego nie powiedział. MEGANE to PRZECWEL.

FreeMan - Wto 03 Kwi, 2007

sharxhunter napisał/a:

clio to clio... samochód dla emerytów,

Clio Sport to nie jest zwykle Clio. Wlasciwie te samochody maja bardzo malow spolnego.

A jak nie wierzysz Ty mlody i przebojowy Chlopaku, to wpadniej do W-wy , dam Ci poogladac dupsko mojego samochodu dla emerytów.... jak znika.

Kondziu za 30tys. znajdziesz spokojnie dobrego Sporta , tylko wymagac to bedzie od Ciebei troche cierpliwosci. Ja Ci pomoge, jak bedziesz chcial.

GOKART - Wto 03 Kwi, 2007

tylko i wyłącznie clio sport. Megane ma w sobie tyle sportowego charakteru co twingo. Widzialem jak latał po torze czarny clio sport na ładnych 16-stkach i wyglaał naprawe zajebiście. Meganka nawet nie ma podejścia

KonradMK napisał/a:
kto mi się da przejechać sportem żebym się mógł przekonać jak to hula?

przejechac Ci sie nie dam, bo raz juz koledze dalem sie przejechac i niestety pozniej mialem kapitalny remont silnika, ale z miła checia Cie przewioze.

Anonymous - Wto 03 Kwi, 2007

a co on zrobil ze silnik ci skasowal?

mikson napisał/a:
a co on zrobil ze silnik ci skasowal?

za bardzo upalal... :)

qbus - Wto 03 Kwi, 2007

no bo to renowka... delikatny samochodzik hehe ;) apropo delikatnosci w meganie ktora ja mialem okazje jezdzic 2 razy padla skrzynia biegow i raz korba wyszla bokiem, to przy tym wlascicicelu a ilu przy poprzednim ehs who knows.
PiTT - Wto 03 Kwi, 2007

Gotti napisał/a:
MEGANE to PRZECWEL.

ale by pasowało do Ciebie :D
a tak na serio to clio bym brał
znowu chcesz się pakować we francuskiego strucla? hehehe bez urazy

Gotti - Wto 03 Kwi, 2007

PiTT napisał/a:
Gotti napisał/a:
MEGANE to PRZECWEL.

ale by pasowało do Ciebie :D

Jakbyś wcześniej był właścicielem to pewnie :D

Marek23 - Wto 03 Kwi, 2007

Ja Ci moim moge dac, ale musisz wpasc do Rybca...

qbus napisał/a:
no bo to renowka... delikatny samochodzik hehe ;) apropo delikatnosci w meganie ktora ja mialem okazje jezdzic 2 razy padla skrzynia biegow i raz korba wyszla bokiem, to przy tym wlascicicelu a ilu przy poprzednim ehs who knows.

u mnie tylko nie wytrzymal pasek klinowy. Resza bylaby ok , gdyby pasek nie wszedl pod rozrząd. itd. itp... na szczescie placilo Renault Polska, a ja mam nowy silnik...

Teraz samochod ma 10tys wiecej i silniczek chodzi rewelacyjnie.

Pociesze Cie ze, czy renault czy peugeot tak samo sie sypią bo to tylko francuzy.

qbus - Wto 03 Kwi, 2007

FreeMan -> doskonale sobie z tego sprawe zdaje, tylko kretynsko zartuje. pozdro.

qbus a u mnie to jest zboczenie zawodowe. pzdr