Dariano - Sob 21 Kwi, 2007 Ale tak na powaznie to najczesciej jezdze w takich
Super czuc pedaly i sa wygodne dla nogi M - Sob 21 Kwi, 2007 To chyba jak traktorem jedziesz Dareczku? Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 no to i ja pokaże swoje :570: zdjecie zrobione przed chwilą
japonki na sezon :569: 2007
M - Sob 21 Kwi, 2007 BUTY - i sie zrobił topic z dupy...kubas - Sob 21 Kwi, 2007 ahah dobry topic jak kazdy tutaj ostatnio na sr czytalem wypowiedz laski ktora jezdzi w szpilach powiedziala ze super i w ogole moze ktos napsze cos powaznego ? hehe chyba zle slowo wypoiedzialem powazne hehe Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 dobra ja najwygodniej tak naprawde
a na golfie mam F1-kiM - Sob 21 Kwi, 2007
Te pumy to debesciak do auta...
niczym newbalance w initialu Peter - Sob 21 Kwi, 2007 jako ze z natury jestem leniwy, na codzien zapinam w takich butkach...
PLUSY
- szybkosc przemieszczania na suchym ladzie
- mozliwosc korzystania ze sciezek rowerowych
sa dostepne rozne wersje kolorystyczne...
szymlorek - Sob 21 Kwi, 2007 ja obecnie śmigam w takich Rbk które zresztą nosze też na codzień
http://jolhen.pl/images/obraz024.jpg
nic szczególnego w porównaniu z poprzednimi buami Fils które miały duzo bardziej miękką i cięką podeszwe bez zadnych nacięć, były mega wygodne.Anonymous - Sob 21 Kwi, 2007 ja tam zapitalam w gumofilcach...takich świerzo po ugniataniu gnoju...tak zamiast drzewka WUNDER BAUM Dariano - Nie 22 Kwi, 2007