Anonymous - Pon 07 Maj, 2007 bardzo fajny pomysl
tylko jak mozesz ustaw to tak zeby jakos mozna bylo strumien buforowac a nie idzie po dynamicnzej kompresji bo moje lacze to odbiera jak by sie szpilki i szklo rozsypywalo po podlodze
pozdrM - Pon 07 Maj, 2007 To taki początek...
Chcę to rozbudowac... ogolnie zamysł byl taki azeby mozna bylo sobie czegos tu posluchac carlose - Pon 07 Maj, 2007
eM napisał/a:
Pochwalki fajne ale mysle co tu zrobic dalej... chyba wstawie linki do dobrych stacji pod winampa
a się śmiał zemnie
mi się podoba projekt z tą muzą, ale w pracy mi nie działa :560: M - Pon 07 Maj, 2007
carlose napisał/a:
eM napisał/a:
Pochwalki fajne ale mysle co tu zrobic dalej... chyba wstawie linki do dobrych stacji pod winampa
a się śmiał zemnie
mi się podoba projekt z tą muzą, ale w pracy mi nie działa :560:
Karol pomysl z winampem mialem juz od dawna Anonymous - Pon 07 Maj, 2007 a gotowe serwery strumieni w formie linkow mozesz podpiac? np z itunsa jest fajnych sporo i dobrze serwuja muze
np:
http://pri.kts-af.net/red...80&clicksrc=xmlM - Pon 07 Maj, 2007 TAk.. tzn po prostu klik i otworzy Ci sie costam w itunes albo winampie...
w ogole to po glowie chodzi mi nasze wlasne radio KonradMK - Pon 07 Maj, 2007 nieee no panowie, nie róbmy tutaj portalu dla dzikiej młodzieżyk-mart - Pon 07 Maj, 2007
KonradMK napisał/a:
nieee no panowie, nie róbmy tutaj portalu dla dzikiej młodzieży
Czemu nie?? Ty mialbys role edukacyjna KonradMK - Wto 08 Maj, 2007 uwielbiam karcić młode suczki, ale nie będę was uczył muzyki bo to nie szkoła podstawowa