KonradMK - Śro 09 Maj, 2007 dzwoniłem, koleś zabiera auto z komisu (?) więc jeśli ktoś z was może to trzeba się umówić z typkiem tel. 0500 010037 na oglądanie - już mu powiedziałem że przyjadą koledzy z mafii więc ma wypucować auto, odkurzyć i nie pierdolić głupot tylko wszystko jak w spowiedzi opowiadać
koleś chyba strasznie chce sprzedać to auto więc spodziewam się że może być z nim coś nie takMisiek_lbn - Śro 09 Maj, 2007 to było odrazu powiedzieć mu żeby miał przy sobie wszystkie dokumenty i napisane zrzeczenie się posiadania pojazdu na rzecz fundacji św. Bodygarda z Negliżu KonradMK - Śro 09 Maj, 2007 nie chciałem go straszyć, powiedziałem tylko że jak będzie coś nie tak z furą to "długo cię znajdę?" Anonymous - Śro 09 Maj, 2007
sharxhunter napisał/a:
to było odrazu powiedzieć mu żeby miał przy sobie wszystkie dokumenty i napisane zrzeczenie się posiadania pojazdu na rzecz fundacji św. Bodygarda z Negliżu
Coś ci sie Rekinek żarcik wyostrzył ostatnio :570:Misiek_lbn - Śro 09 Maj, 2007 chyba przestanę bo to już nie pierwsza uwaga michool_vt - Śro 09 Maj, 2007
rozmawiałem z kolesiem przez telefon, powiedział ze auto jutro z komisu wyciagnie, jutro mnie nie bedzie w kraku wiec podjechalem do komisu
pan w komisie powiedział ze auto jest zarezerwowane i auta nie mozna obejrzec :547:
mam dzis kaca morderce wiec zrobilem tylko pare fotek, auto wyglada nie ciekawie...
na liczniku przebieg 91000km, fotele, lewarek wytarte jakby miał 555555km
chyba nie ma sensu drazyc tematuMisiek_lbn - Śro 09 Maj, 2007 wiejsko wygląda... czarne zderzaki... i to coś na dole na boku... śjakiś taki... :570: :566:KonradMK - Śro 09 Maj, 2007 ok, dzięki wielkie!