To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - NIekończące sie pomysły aporpos auta na zime

nox - Pon 14 Maj, 2007

jedynie z zasłyszanych opini to wiem ze coś z nim tam nie chalo dokońca w cencie ze zadrogi co do faktycznego stanu.
Anonymous - Pon 14 Maj, 2007

auto jest chlopaczka ktory pracuje na lotnisku .... bylem i gadałem z nim przed chwila ....

jutro bede ogladał - cena 4k - zobaczymy, ocenimy :555:

nie halo jest pewnien temat, ale nie na forum ogolnym :561:

nox - Pon 14 Maj, 2007

a to ja pamiętam jak był za bodajze 6 :) powodzenia :)

jest podobno troszke poobijany ... i amory z tyłu sa słabe ... cena wyjsciowa byla 5k, ale nie chce stałowek i dystansow i powiedział,ze 4,5k, ale powiedział ze za 4k odda ... kiedys jak widzialem to auto jakis rok temu live w pracy to wygladało zacnie ... jutro sie okaze :570:
Loko - Pon 14 Maj, 2007

No i 205 gti to prawdziwe wyzwanie do jazdy :) , podobno niemiłosiernie miota dupą, wiec musi dawac sporo frajdy :)
CHRZANEK - Pon 14 Maj, 2007

Loko napisał/a:
No i 205 gti to prawdziwe wyzwanie do jazdy :) , podobno niemiłosiernie miota dupą, wiec musi dawac sporo frajdy :)

No i oto chodzi, ale 4wd zabawa lepciejsza przynajmniej w zimie...

205GTi było moim pierwszym autem - mozna tak powiedziec i bardzo milo je wspominam, ale wtedy troszke mialem problemy z buda i elektryka ....

zobaczymy zobaczym zoooobaczymy i odrazu jakis KJS czy tor :P

saxorulez - Wto 15 Maj, 2007

Ja widziałem wczoraj bardzo łądne 205 GTi czerwone w wilanowie z kubłami dwoma w srodka (ale miało też tapicerkę) i naklejkami TOMSONA...

bardzo zdrowo sie prezentowało.

Najważniejsze jest aby dzwona nie było żadnego!!
W tak wiekowym aucie to przesranre jet naprawianie takich rzeczy.

Loko - Wto 15 Maj, 2007

Tylko ze znalezienie nieuderzonej 205 gti to juz chyba graniczy z cudem :)
pcs - Wto 15 Maj, 2007

ja dla odmiany szukam jakiegos dzialkowozu w przystepnej cenie, najlepiej 4rolapa zeby w zimie dawal rade dojechac jakby snieg spadl. Myslalem o legacy ale niestety spalanie slabo wyglada a diesli brak, potem cheeroki ale diesel podobno jest tragicznie awaryjny, no i na koniec wymyslilem to:

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2492600

mistrz cichociemnosci, pali malo, 4 lapy (podobno byly nawet wersje z reduktorem), bezawaryjny, i serii ma ... 8.7 do paki :550: Najgorsze ze nie ma kompletnie zadych informacji na temat tego wynalazku. teoretycznie robili to do 91 roku, ale na niektore rynki nawet do 97 roku.

zeby nie byl to calkiem offtopic to moze pomyslisz o legacy 2.0 turbo, 4 lapy prawdziwe i 200km w serii, super dzwiek i dobry egzemplarz bedzie bardzo trwaly.

Niemy - Wto 15 Maj, 2007

115ps i 8,7 do paki w takim wanie i to na 4 lapy :566:

ja w to nie uwierze :554:

CHRZANEK - Wto 15 Maj, 2007

Jak chcecie tanie 4x4 to proponuje sie rozejrzeć za sierra 4x4 2,0.
Nie jest to ani ladne ani jakieś niezawodne ale jest tanie i napęd praktycznie nie do zabicia.

Niemy - Wto 15 Maj, 2007

taak ale to taki smok ze sobe nawet nie wyobrazasz, i bez 4lap potrafi 17 w miescie wciagac bez problemu
CHRZANEK - Wto 15 Maj, 2007

No to jak polonez ;)
Ok A Impreza z lat 90tych??? Byly 1,6, 1,8 i 2,0NA nie wiem jak z niezawodnością ale chyba mozna coś wybrać, no i dużo tego w austrii i szwajcarii.

saxorulez - Wto 15 Maj, 2007

Albo subaru Justy