anjas - Czw 17 Maj, 2007 sexorulez ma racje... zbadałem sprawę swoim wprawnym okiem i muszę z przykrością napisać, że to ściema!M - Czw 17 Maj, 2007 Marku zaparkuj wiec dzis po prostu swojego przyjaciela u Renaty Grabowskiej, foty musza CI styknąć Gotti - Czw 17 Maj, 2007 Pusty lachociąg... :556:Marek23 - Pią 18 Maj, 2007 Pusty,nie pusty... Odpisała, ogarniam sprawę, jak mnie w konia robi to też miecza do ręki nie dostanie.anjas - Pią 18 Maj, 2007
Cytat:
Odpisała, ogarniam sprawę, jak mnie w konia robi to też miecza do ręki nie dostanie.
hehe, jestem prawie pewien, że po drugiej stronie siedzi obleśny zboczeniec z zarośniętymi plecami i odpisuje "w imieniu" laski na maile podnieconych podrywaczy... Zresztą jego też to jara M - Pią 18 Maj, 2007 W koncu KOnrad zalozyl sobie topic zeby lapac w siec biedne napalone muchy nie ? KonradMK - Pią 18 Maj, 2007 hehe, spoko czoko dziś kolejna odsłona...
laska z potencjałem, młoda, sympatyczna i to niewinne spojrzenie Anonymous - Pią 18 Maj, 2007 ja już wszystko wiem Konrad...
ty sobie jeszcze fury nie kupiłeś, bo wolny czas poswięcasz na szukanie dup a nie auta!!!
A apropos topicu to jak szukamy kobitek w tym stylu co np. ta pierwsza to proponuje zmienic topic na "fajne dupki z ODLOTÓW.PL" KonradMK - Pią 18 Maj, 2007 nie zrozumiałeś intencji, nie chodzi o to żeby zadzwonić, zapłacić i wydymać tylko napisać maila, umówić się na kawę i wydymać. czaisz różnicę? saxorulez - Pią 18 Maj, 2007 ale nic nie pokazuje... ee tamKonradMK - Pią 18 Maj, 2007 jak się postarasz to pokaże, tobie prywatnie. a ty byś chciał od razu w necie pod hasłem "tanie dziwexy dla miłośników hothatchy" Anonymous - Sob 19 Maj, 2007
KonradMK napisał/a:
nie zrozumiałeś intencji, nie chodzi o to żeby zadzwonić, zapłacić i wydymać tylko napisać maila, umówić się na kawę i wydymać. czaisz różnicę?
kuźwa nie czaje...spytam się matki albo dziewoi to mi na bank wytłumaczą Anonymous - Nie 20 Maj, 2007 Jak juz gadacie o dupach to wklejajcie chociaz fotki pogladowe, bo ja nie pamietam hasła na grono :570:Jakarti - Pon 21 Maj, 2007 dobra Kondziu moj maly, brzydki kolego...
ta pierwsza laseczaka... hmm.. ladna jest po prostu.. czy na zone sie nadaje to nie wiem.. jak pojade do Ameryki i ja spotkam to Ci powiem..
a ta druga... Ty ogladalas jej zdjecia?? fakt brzuszek i i kolor wlosow ma zajebisty.,.. ach te wlosy... ale widziales jej oczy?? troche szeroko mam kolezanke bardzo do niej podobna.. jakbys chcial sie kiedys splukac to daj znac.. ja jestem brzydki , chudy i niefajny wiec zostaje mi tylko przyjazn.. KonradMK - Pon 21 Maj, 2007 pierdole, szczerze mówiąc wisi mi koło chuja dziś wszystko więc może być że jest brzydka i się nie nadaje