Kulturka - Niekomercyjny house, jego pochodne, chill,itd. Porozmawiajmy
Marek23 - Pią 18 Maj, 2007 Hip hop jak najbardziej, ale jak jeżdżę na desce i jadę autkiem. Na imprezach clubówka jest fajniejsza, niestety w Polsce ciężko o dobrą muzyke tego rodzaju. A czarne imprezy też słabe, sorry, raz w Chorwacji byłem na dobrej hip hop imprezie. Koleś mieszał podkłady, rymy,wokale, mixował było komercyjnie i niekomercyjnie zarazem... U nas jakby puścili mtv i tyle. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia.nox - Sob 19 Maj, 2007 osoby z śląska moga posłuchać na 93.6 FM NRJ fm leci sporo fajnego chill house PiTT - Sob 02 Cze, 2007
Michał napisał/a:
tutaj shoutcast do winapma
francuskie radio z housem, moim zdaniem poprostu mistrz, nie słuchałem lepszych kawałków. Fajnie bo jest duzo nieznanych oklepanych.
http://www.shoutcast.com/...le=filename.pls
codziennie tego słuchamy w robocie, szkoda że w ciągu dnia te same kawałki lecą po 4 -5 razy, ale są na tyle fajne, że zaczynam już je znać na pamięć Michał - Nie 03 Cze, 2007 heheheh dokladnie piter, czesto sie powtarzają ale moim zdaniem warto i tak słuchaćJanusz - Nie 03 Cze, 2007 JA słucham RMF MAX.. tu jest drobna mieszanka , ale hausu jest duzo.. Michał - Nie 30 Lis, 2008 chciałbym odkopać temat i z przyjemnością oświadczyć że wyszedł nowy house mix na rok 2009 hed'a kandi. Strasznie lajtowy, ale jak zawsze mistrzowski ...PiTT - Nie 30 Lis, 2008 a ja często słucham w winampie stacji
D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - Soulful HousePiTT - Śro 24 Lis, 2010 fajna stacja
http://www.bassdrive.com/v2/Ryba - Śro 24 Lis, 2010 Jeśli chodzi o internetowe radio, to tylko DEFJAY.
Naprawdę polecam.
stacja znajdująca się dokładnie pod bassdrive na liście stacji internetowych w telefonach nokii Ryba - Śro 24 Lis, 2010 Niestety nie wiem, nie mam telefonu nokii
Ale ogólnie słuchałem też bassdrive'a i defjay jest dużo lepszy.
fake edit: celem uniknięcia kolejnego warna, zaznaczam że to jest moje prywatne zdanie PiTT - Śro 24 Lis, 2010
Ryba napisał/a:
Niestety nie wiem, nie mam telefonu nokii
Ale ogólnie słuchałem też bassdrive'a i defjay jest dużo lepszy.
fake edit: celem uniknięcia kolejnego warna, zaznaczam że to jest moje prywatne zdanie