To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - uwaga na czarne clio sport

Anonymous - Śro 23 Maj, 2007

fakt trzeba sie zdystansowac, kawal jest kawal
ale nie do konca powstaja na takiej samej zasadzie, homofobia wiaze sie z negatywnymi emocjami w przeciwienstwie do blondynofobii :)

M - Śro 23 Maj, 2007

Tolerancja jest domeną ludzi słabych.
Pedał to pedał, nie ma co sie rozwodzic nad tym.
Zwykła sodomia.

CHRZANEK - Śro 23 Maj, 2007

Moze masz racje...
Szczerze mówiąc jezeli wśród nas są "kochający inaczej" to nie chcial bym żeby się czuli żle na HH.
Z drugiej jednak strony myśle że w naszej spoleczności nie ma mowy o "homofobii", raczej kierujemy się poczuciem humoru.
Z mojej strony EOT

KonradMK - Śro 23 Maj, 2007

Metroseksualizm, Styl Metro - zjawisko społeczne, styl życia upowszechniany wśród młodych mężczyzn przez współczesną kulturę masową, w którym szczególną rolę odgrywa skupienie na własnej cielesności, podążanie za modą, korzystanie ze zdobyczy kosmetyki, przywiązywanie wagi do własnej atrakcyjności - cechy dotychczas kojarzone z kobiecością. (uuu niebezpiecznie)

Z metroseksualizmem kojarzone są również takie cechy osobowości, jak wrażliwość i delikatność, ciepło i zdolność do empatii. (no to jak nic ja :D )

Zainteresowania mężczyzny metroseksualnego skupiają się w dużym stopniu wokół sztuki i nauk humanistycznych, a aktywność sportowa ma na celu w większym stopniu zachowanie kondycji aniżeli przyrost masy mięśniowej. (uuuu leszczyki? :P )

Terminem metroseksualista po raz pierwszy posłużył się felietonista Mark Simpson, opisując stereotyp zakochanego w sobie mężczyzny, mieszkańca wielkiego miasta,
(no to jak jesteś z małego miasta to nie metro tylko pedał :P )
konsumenta idealnego z punktu widzenia koncernów kosmetycznych czy odzieżowych. Mężczyzna metroseksualny w powszechnym rozumieniu to taki, który używa tylko markowych kosmetyków, często korzysta z usług kosmetyczki, stosuje manicure, żeluje włosy, odwiedza solarium, doskonale zna się na modzie, oraz często usuwa owłosienie ze swojego ciała, ponieważ uważa je za zbędne. (coś jakoś takoś niby czasem ale... nieeee)
Antagonistyczny wobec metroseksualisty jest stereotyp macho. (o to ja! :D )

Wbrew nazwie, metroseksualizm nie wiąże się z określoną orientacją seksualną, mimo iż określenia tego używa się zazwyczaj w odniesieniu do mężczyzn heteroseksualnych. Etymologia słowa metroseksualista może być zinterpretowana na co najmniej trzy sposoby:

* przedrostek metro- (tłumaczony jako "pomiędzy") może odnosić się do zatarcia różnic między płcią męską i żeńską w dziedzinie stylu życia i podejścia do własnej cielesności;
* ten sam przedrostek, kojarzony odruchowo z infrastrukturą miejską, może wskazywać, że zjawisko dotyczy mieszkańców wielkich miast;
* brzmienie słowa metroseksualista mogło celowo budzić skojarzenia z orientacją seksualną - przed upowszechnieniem się tego zjawiska dbałość o własną atrakcyjność przypisywano głównie gejom. (no właśnie)

Za przyczyny upowszechniania się metroseksualizmu uznaje się konsekwentną politykę marketingową wytwórców produktów kosmetycznych i odzieżowych, prowadzącą do zwiększenia zainteresowania męskiej części populacji ich produktami. Często wskazuje się jednak także na zacieranie się ról, jakie we współczesnym społeczeństwie pełnią kobiety i mężczyźni, a co za tym idzie - uaktywnienie się u kobiet cech męskich, a u mężczyzn - cech kobiecych. Nie oznacza to, że mężczyźni metroseksualni porzucają cechy typowo męskie (jak stanowczość, demonstrowanie siły), lecz uzupełniają je cechami związanymi z uczuciowością. (no i masz kurwa takiego płaczącego diCaprio z napiętym muskułem, jak w tym gejowskim teledysku)

Za wzór mężczyzny metroseksualnego uchodzą m.in. piłkarz David Beckham, aktor Tom Cruise, brazylijski aktor Tuca Andrada,brytyjski dziennikarz Richard Hammond, piosenkarz H.P. Baxxter z zespołu Scooter,wokalista zespołu Tokio Hotel Bill Kaulitz, aktor Dominic Monaghan, i wiele innych osób. (chyba nie chciałbym się znaleźć z nimi na jednej liście chyba że mówimy o liście płac)

eM napisał/a:
Tolerancja jest domeną ludzi słabych.
Pedał to pedał, nie ma co sie rozwodzic nad tym.
Zwykła sodomia.

eeee no przyjacielu Romana :D a sodomia nie jest zła hehe tylko z fajnymi laseczkami :D :P

M - Śro 23 Maj, 2007

Hahaha niestety nie przykleisz mi łatki kolegi ROmana....
kazdy kto nie lubi pedałow musi wygladac jak Roman.. to jest socjotechnika w ktorej siedzi twoja swiadomosc mala myszko :)

saxorulez - Śro 23 Maj, 2007

A ja uważam ze Borys Szyc jest spoko.. i jego Clio też.
I Pisanie ze szyc w clio to gej.. jest bez sensu.

Bo nie podpisał umowy z KIĄ i nie jeżdzi Piccanto.. albo Careensem.
Tylko Clio Sport i za to dla goscia SZACUN.

M - Śro 23 Maj, 2007

No dla mnie Szyc nie jest gejem i mi sie tak nie kojarzy zeby bylo jasne.

eM napisał/a:
Hahaha niestety nie przykleisz mi łatki kolegi ROmana....

założymy się? to kwestia wytrwałości i czasu :P

eM napisał/a:
kazdy kto nie lubi pedałow musi wygladac jak Roman.. to jest socjotechnika w ktorej siedzi twoja swiadomosc mala myszko :)

o k..wa jestem małą myszką! ja pierd..le stary, ochłoń :D

M - Śro 23 Maj, 2007

Uwazaj bo ktos Cie juz okleja taśmą :D :D :D
jak w tym dowcipie :D :D :D

Misiek_lbn - Śro 23 Maj, 2007

tam chomika obklejał ;)
M - Śro 23 Maj, 2007

sharxhunter napisał/a:
tam chomika obklejał ;)

analogii nie wykryłeś? :D :D

Anonymous - Śro 23 Maj, 2007

borys jest fajny chlopak , ogladalem z nim program w tv i ma zajebiste poczucie humoru :)

zartowalem i nie chcialem borysa obrazic ze jest geyem :) mysle ze wybaczyl by mi to :)

to miala byc kwasna ironia i troszke prowokacja odnosnie tematu gey.

jakie kto ma podejscie od razu widac.

no coz "szanujemy ich"

pozdr

myszka - rodzaj żeński
chomik - rodzaj męski

rozumiem eM że jednak ci wszystko jedno :D :556:

M - Śro 23 Maj, 2007

LOL...