Marek23 - Śro 23 Maj, 2007 To dajesz ziom, coby pierwsze koty za płoty, a w następnych startach będzie z górki.Anonymous - Śro 23 Maj, 2007 Jak szybki i jak mocno oblegany jest ten "sprincik" moze czas sprobowac swoich sil... ?Peter - Śro 23 Maj, 2007 mocno oblegany to jest.co tydzien te same zalogi ktore znaja juz teren i proby od podszewki.do tego mocne auta, dobrze przygotowane.
szczerze powiedziawszy to jezeli komus zalezy na tym by jego zawieszenie pozylo dluzej to odradzam udzialu.
na pierwszym placu nawierzchnia z polaczonych ze soba betonowych, dziurawych plyt.
na drugim placu w zaleznosci od ustawienia prob mozna wyje.bac w powietrze na takim krawezniku albo znow porozwalac sie na dziurawych plytach.
szanse przydzwonienia raczej male. trzeba na prawde przesadzic zeby w cos wpakowac.imprezka super ale polecam tylko tym co maja do tego osobne auto Anonymous - Śro 23 Maj, 2007 A not o w takim razie przejade sie tylko zobaczyc jak to wyglada. Dzieki za opis Anonymous - Sob 26 Maj, 2007 czy ci stali bywalce to COLT & CIVIC 7gen ?
auto juz prawie ogarniete - czekamy na wtorek - moze dotrwa BaRtO_206GT - Sob 26 Maj, 2007 Sluchajcie a jakie sa warunki do spelnienia zeby wystartowac?? bo jesli uda mi sie zmienic magiel to bardzo chetnie polece.. Anonymous - Sob 26 Maj, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
Sluchajcie a jakie sa warunki do spelnienia zeby wystartowac?? bo jesli uda mi sie zmienic magiel to bardzo chetnie polece..
http://www.ak-centrum.pl/...RallySprint.pdfAnonymous - Nie 27 Maj, 2007 mam problem z hamulcami - jutro sie okaze co i jak ....BaRtO_206GT - Nie 27 Maj, 2007 My moze polecimy na 2 samochody ale to tez bede dopiero wiedzial we wtorek Peter - Nie 27 Maj, 2007 miedzy innymi do tego dochodza jeszcze: saxo, 309, kadzio, 205, ibiza, golf, uno i koles w a3 tdi Anonymous - Nie 27 Maj, 2007 ostro sie zapowada - musze byc grzech - Pon 28 Maj, 2007 ja już wiem ze mnie nie będzie. Saxo jeszcze u Adama, potem czeka mnie 1000 docierki i kręcenie wałków+ECU bo na serii podobno wygląda nieciekawie ... i wszystko wskazuje na to że i z lublinem też bedzie niewesoło :567:BaRtO_206GT - Wto 29 Maj, 2007 Juz wiem ze nie wystartuje, bo Pug jeszcze nie zrobiony.. wpadne popatrzec i pokibicowac naszym i sie powkurwiac dlaczego nie startuje Jakarti - Wto 29 Maj, 2007 o ktorej sie zaczyna impreza?BaRtO_206GT - Śro 30 Maj, 2007 Tyle ludzi sie zapowiadalo i od nas z klubu bylem chyba tylko ja.. Ogolnie moim zdaniem impreza na mega plus!! zaluje strasznie ze pug padniety bo bardzo chetnie bym pojechal!! Ogolnie spora repezentacja Subaru Imprez, ze 2-3 maluszki, ze 3 seje, 2 stare fiesty (FreeMan- Gadek jechal w jednej jako pilot!!!), Mazda 323 GTR, Peugeot 306 TURBO!!!! nowe A3 TDI i takie tam inne.. Wszystko na maksymalnym luzie, moim zadniem zajebista zabawa!!! Mega mega plus!!