To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Berg Cup 2-3.06.2007

grzech - Pon 04 Cze, 2007

ej, on ma niedomknięte szyby, powinni go wykluczyć ! ;)

Wielkie gratki oczywiście :) .

Michał - Pon 04 Cze, 2007

nie :)
to francol, same sie otworzyły :D

Marek23 - Pon 04 Cze, 2007

Hehe, szyby otwarte, bo 2 dni temu zepsuł się nawiew w kabinie. Parowało w środku, więc po starcie od razu pilot lekko otwierał szybę. Grzech, restepka za wprawne oko...
mi - Pon 04 Cze, 2007

yeah, rite...
jeszcze, buraku, łokieć na parapet zapodaj :P

wieeeeelkie gratki, jesteś debeściak (co wiem już od spotu uroczyskowego) ;)

Dzięki ziom, ale znów bejce od Strika Ty lepiej stawiałeś bokiem... Propo bmw i boków.
Startował koleś z Gliwic, niejaki Ogień, e36, swap 4 litrowy 286 koni w serii silnik z 7. Niby 400 kuca nadłuane. Ogień startuje w Drifcie i chyba był w zeszłym roku drugi. Latał bokami nieźle, czasy daremne, ale naprawdę ogarniał to beemke.

mi - Pon 04 Cze, 2007

wiesz jak jest - nie byłeś w stanie okiełznać potęgi 320lpg :)
gość e36 był kiedyś na nielegalu gliwickim, dawał radę, oj dawał, ale do jazdy na czas to on chyba stworzony nie jest (do pracy umysłowej na oko również) :)

mi napisał/a:
wiesz jak jest - nie byłeś w stanie okiełznać potęgi 320lpg :)

Dokładnie, szczególnie jak Strick dolał oleju...aż dziwię się, że bejca wytrzymała nasze trochę drifty.
Cytat:
gość e36 był kiedyś na nielegalu gliwickim, dawał radę, oj dawał, ale do jazdy na czas to on chyba stworzony nie jest (do pracy umysłowej na oko również) :)

Koleś załamka, palił kapcia nawet w parku serwisowym. Nie lubię takich wiochmenów. Koks i tyle. Ta beja mu niedługo umrze, bo męczy ją non stop. Drift mi się w polsce kojarzy z ciołkami...

mi - Pon 04 Cze, 2007

Marek23 napisał/a:
Drift mi się w polsce kojarzy z ciołkami...

święte słowa :D

qbus - Wto 05 Cze, 2007

zamierzasz sie wybrac jeszcze na jakas eliminacje? moj kierownik wyslal zgloszenie na ta 30 czerwca, gdzies tam bardzo blisko was.
Marek23 - Wto 05 Cze, 2007

27 czerwca wyjeżdżam na 10 dni... Ale 17 Tychy jadę, 16 jest w Sosnowcu rallysprint, ale dzień wcześniej jestem na imorezie i nie mogę. W sumie ten Sosnowiec będzie lepszy jeśli chodzi o trasę o wiele. Tylko, że w Tychach większa frekwencja, można się poznęcać nad mocniejszymi. 24 czerwca chyba w Rydułtowach obok Rybnika będą oesy po mieście. Może być nieźle, dam info jak będę wiedział więcej....
Michał - Wto 05 Cze, 2007

czyli chuj z krakiem , nie będzie cie
Marek23 - Śro 06 Cze, 2007

To zależy kiedy będzie Krak ziom. Wyjechać muszę, kurna takie życie...
Michał - Śro 06 Cze, 2007

kumam !!
my do kraka tez musimy pojechać i spotkać sie z niemym. Napewno to nie ostatni raz.

Marek23 - Śro 06 Cze, 2007

ALe może w przyszłym tyg wawa siądzie. PV jakby co i LOVE