grzech - Pon 04 Cze, 2007 ej, on ma niedomknięte szyby, powinni go wykluczyć !
Wielkie gratki oczywiście .Michał - Pon 04 Cze, 2007 nie
to francol, same sie otworzyły Marek23 - Pon 04 Cze, 2007 Hehe, szyby otwarte, bo 2 dni temu zepsuł się nawiew w kabinie. Parowało w środku, więc po starcie od razu pilot lekko otwierał szybę. Grzech, restepka za wprawne oko...mi - Pon 04 Cze, 2007 yeah, rite...
jeszcze, buraku, łokieć na parapet zapodaj
wieeeeelkie gratki, jesteś debeściak (co wiem już od spotu uroczyskowego) Marek23 - Pon 04 Cze, 2007 Dzięki ziom, ale znów bejce od Strika Ty lepiej stawiałeś bokiem... Propo bmw i boków.
Startował koleś z Gliwic, niejaki Ogień, e36, swap 4 litrowy 286 koni w serii silnik z 7. Niby 400 kuca nadłuane. Ogień startuje w Drifcie i chyba był w zeszłym roku drugi. Latał bokami nieźle, czasy daremne, ale naprawdę ogarniał to beemke.mi - Pon 04 Cze, 2007 wiesz jak jest - nie byłeś w stanie okiełznać potęgi 320lpg
gość e36 był kiedyś na nielegalu gliwickim, dawał radę, oj dawał, ale do jazdy na czas to on chyba stworzony nie jest (do pracy umysłowej na oko również) Marek23 - Pon 04 Cze, 2007
mi napisał/a:
wiesz jak jest - nie byłeś w stanie okiełznać potęgi 320lpg
Dokładnie, szczególnie jak Strick dolał oleju...aż dziwię się, że bejca wytrzymała nasze trochę drifty.
Cytat:
gość e36 był kiedyś na nielegalu gliwickim, dawał radę, oj dawał, ale do jazdy na czas to on chyba stworzony nie jest (do pracy umysłowej na oko również)
Koleś załamka, palił kapcia nawet w parku serwisowym. Nie lubię takich wiochmenów. Koks i tyle. Ta beja mu niedługo umrze, bo męczy ją non stop. Drift mi się w polsce kojarzy z ciołkami...mi - Pon 04 Cze, 2007
Marek23 napisał/a:
Drift mi się w polsce kojarzy z ciołkami...
święte słowa qbus - Wto 05 Cze, 2007 zamierzasz sie wybrac jeszcze na jakas eliminacje? moj kierownik wyslal zgloszenie na ta 30 czerwca, gdzies tam bardzo blisko was.Marek23 - Wto 05 Cze, 2007 27 czerwca wyjeżdżam na 10 dni... Ale 17 Tychy jadę, 16 jest w Sosnowcu rallysprint, ale dzień wcześniej jestem na imorezie i nie mogę. W sumie ten Sosnowiec będzie lepszy jeśli chodzi o trasę o wiele. Tylko, że w Tychach większa frekwencja, można się poznęcać nad mocniejszymi. 24 czerwca chyba w Rydułtowach obok Rybnika będą oesy po mieście. Może być nieźle, dam info jak będę wiedział więcej....Michał - Wto 05 Cze, 2007 czyli chuj z krakiem , nie będzie cieMarek23 - Śro 06 Cze, 2007 To zależy kiedy będzie Krak ziom. Wyjechać muszę, kurna takie życie...Michał - Śro 06 Cze, 2007 kumam !!
my do kraka tez musimy pojechać i spotkać sie z niemym. Napewno to nie ostatni raz.Marek23 - Śro 06 Cze, 2007 ALe może w przyszłym tyg wawa siądzie. PV jakby co i LOVE