To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - dylemat: R vs. GT

szymlorek - Śro 23 Maj, 2007

JA też raczej za imprezą- GTkowy napęd na cztery łapy napewno da sporo frajdy i pozwoli poszaleć raz na jakiś czas zachowując 100% użyteczności emerytowozu. Rka jest fajna ale w środku jest już imho zbyt kwadratowa- deska jakby dłutkiem z kamienia ciosana.
k-mart - Śro 23 Maj, 2007

qbus napisał/a:
za sam dzwiek motoru i koneksje rajdowe

dzwiek silnika w volvo jest tez bardzo rasowy gdy wbije sie w obroty, nie musi sie chowac przy imprezie. Co prawda rajdowych koneksji nie ma, ale z powodzeniem startowaly na torach :)

Cytat:
Rka jest fajna ale w środku jest już imho zbyt kwadratowa- deska jakby dłutkiem z kamienia ciosana.

dokladnie tak jest, ale dla mnie ma to swoj urok :)
szczerze mowiac bardziej drazni mnie deska i wykonczenie w imprezie

w sumie juz sie zdecydowalem za Wasza podpowiedzia, dzieki za rady! :564:
chyba w nastepnym tygodniu pojade i zabiore :)

Niemy - Śro 23 Maj, 2007

Volvo oczywiscie :)
Anonymous - Śro 23 Maj, 2007

k-mart napisał/a:

jezeli to nie tajemnica to ile $$?

Marcel 08 napisał/a:
k-mart napisał/a:

jezeli to nie tajemnica to ile $$?

nawet nie pamietam, chyba 4000.- fr bylo :566:
jakos tam lekko pukniete z przodu

Anonymous - Czw 24 Maj, 2007

jak Kocham Imprezy tak w tym wypadku muse napisac VOLVO... mielismy kiedys 850-tke T5 i powiem ze auto Szal hu... z reszta Qubus ktorego w tym momencie wywolalem do tablicy moze powiedziec jak to auto zapier.... a co do piero taka R-ka :)
nox - Czw 24 Maj, 2007

wg impreza i tak mistrz :) ja był brał gt jezeli mi potrzebny tego typu dupowozik , jezeli znów chcesz uzywac przestrzeni volvo to co innego.

Imprezka jest naprawde niezła tym bardziej ze juz masz jakiś fajny stuff do niej:D

nox - Czw 24 Maj, 2007

a tak z ciekawości K-mart za ile byś mogł wyrwąć jakąś ładną MY98 ?? bo np MY99 raczej trodno znaleźć poniżej 15 tyś CHF?
Marek23 - Czw 24 Maj, 2007

subarak, nie jaram się volvo wogóle. W zimie gt pójdzie grubo, a tym będziesz mielił. Ale kwestia gustu, mi volviaki średnio podchodzą, nawet nowe R na haldexie jest cienkie...
k-mart - Czw 24 Maj, 2007

Marek, ale ja nie bede startowal w rajdach czy innych wyscigach by walic ostro na czas i trakcja to podstawa. Mysle ze da sie przejechac cala polske w ostra zime fwd :)
A w CH zim nie ma ;)
Impreza mnie jara bo mam troche zapasowych gratow do niej, chociaz wiekszosci juz sie pozbylem. I ladnie ja mozna zrobic: bialo-czerwone lampy na tyl z wrx'a-jp, niski zawias, 17", jakas ladna nierdzewka i jest bomba. Jej duzym minusem to ze w h.. ich jest, szczegolnie w sedanie z naklejkami à la calibra-club.pl

k-mart - Czw 24 Maj, 2007

nox napisał/a:
a tak z ciekawości K-mart za ile byś mogł wyrwąć jakąś ładną MY98 ?? bo np MY99 raczej trodno znaleźć poniżej 15 tyś CHF?

caly na bank, ale dla siebie to ja tylko rozbitkow szukam. Mysle ze gdzies za polowe :566:
Obecnie nie ma zadnej w kombi :/

Marek23 - Czw 24 Maj, 2007

Ale jest tylko jeden K-mart w imprezie... Zrób tak byś TY był zadowolony. Ja tylko piszę, że te volviaki mnie nie kręcą. Zawsze kochałem imprezę gt i gdyby była kobietą, to mógłbym powiedzieć, że przynajmniej raz w życiu byłe zakochany.
gaugan - Czw 24 Maj, 2007

tylko VOLVO. dzwiek tej R5 jest nie do pobicia. dla mnie mistrz. piekne, klasyczne auto z klasa i niesamowitym powerem.

subaraki sa obtrzaskane. w CH tez na maxa przeciez i zdecydowanie zbyt spartanskie. jezeli zatrzymujesz sobie hhatcha, to drugi kup sobie wygodny

pozdro

Bad-i - Czw 24 Maj, 2007

tylko subaru :D