To chyba się nieco nie zrozumieliśmy bo ja powiedziałam o hologramach jako niedalekiej przyszłości (która już jest prezentowana na targach) a Ty trzymasz sie konkretnego przykładu (czyt. apple) Marek23 - Czw 24 Maj, 2007
Cytat:
akurat apple nie strzela kiszki z bateriami
Mój pierwszy iPod 20gb jeśli chodzi o baterię był złomem, to samo potwierdzali znajomi.
Zobaczymy, jak będzie fajnie, też zakupię...Anonymous - Czw 24 Maj, 2007 ponoc byl jakis program wymiany wadliwych baterii , teraz nie slyszalem,,
kupuje Anonymous - Śro 06 Cze, 2007 czy zebrałoby sie kilka osoba na zakup grupowy?? Anonymous - Czw 07 Cze, 2007 za jakies 10 - kilkanascie dni rozbijam namiot w kolejce pod apple storem. w reklamie mowili ze dwudziestego ktoregos juz bedzie...
nie wiecie jak z sim lockami itd? czy wszystko bedzie dzialac w PL? net itp?DeeS - Czw 07 Cze, 2007
Cytat:
nie wiecie jak z sim lockami itd? czy wszystko bedzie dzialac w PL? net itp?
o to samo mialem pytac i sam jestem ciekawe.. od tego zalezy czy to kupie czy nie..Rudello - Czw 07 Cze, 2007 jezeli działa w GSM 900 i 1800 i kupione bez podpisywania umowy z zadnym operatorem to bedzie bez simlocka i powinno działać w PL.Anonymous - Czw 07 Cze, 2007 no to oczywiste misiu te pasma juz obsuguja wszystkie telefony. A pamietam jak mialem gowniana i brzydka motorole timeport bo byla pierwsza i jedyna ktora dzialala...
pytalem bardziej w sumie o neta... sim lock pewnie beda mialy te z AT&T bo oni wg tamtej reklamy maja wylacznosc narazie... mam nadzieje ze beda normalnie osiagalne w apple storach...
ciekawe jak te mapy dzialaja czy tylko z dysku/neta czy jakos fajniej...DeeS - Czw 07 Cze, 2007 Normalny aparat bez zadnej umowy ma kosztowac cos kolo 499 $ 4gb.
info .
Na początku Apple będzie prowadzić sprzedaż wyłącznie na terenie Stanów Zjednoczonych za pośrednictwem operatora AT&T oraz w swoich sklepach firmowych.
Tak jak zapowiadano wcześniej, cena wyniesie $499 za wersję z 4GB pamięci i $599 za 8GB. Na oficjalnej stronie, wraz z ogłoszeniem daty premiery, Apple zaprezentował trzy filmy reklamowe podkreślające zalety urządzenia: płynność działania, duży ekran dotykowy i możliwości multimedialne.
Już niedługo dowiemy się, czy iPhone zasługuje na miano rewolucyjnego urządzenia, ale tymczasem zapraszam do przeczytania zapowiedzi - "Apple iPhone - szykuje się rewolucja?! ". Konkurencja chłodno komentuje wejście telefonu na rynek, podając wysoką cenę oraz fakt korzystania wyłącznie z technologii GSM, która jest obecnie sukcesywnie wypierana przez znacznie szybszy system 3G. Mimo to Apple wierząc w swój sukces zapowiada plany sprzedaży 10 milionów sztuk iPhone'a do 2008 roku.
(ź) MediaRunRudello - Czw 07 Cze, 2007
JIMEK napisał/a:
no to oczywiste misiu te pasma juz obsuguja wszystkie telefony