Maciek - Wto 29 Maj, 2007 z tym moze być mniej kolorowo bo np. PS2 na europe były PAL a na USandA było NTSC.k-mart - Wto 29 Maj, 2007 jestem fanem PS'a oraz przekonany ze PS 3 jest lepsze od xbox'a 360.
Xbox jednak wyszla wczesniej i dlatego juz ja mam. Po zobaczeniu trailer'a "Forza Motorsport" nie jestem pewien czy nadal potrzebuje PS 3 tylko z powodu GT. dzik - Śro 30 Maj, 2007 PS3 ma zalete pod tytlulam blue ray, mozna sobie filmy w hd ogladac, a konsola jest tansza niz najtanszy odtwarzacz.
Jest trzecia opcja, wii, gralem u kumpla, zajebista sprawa. Po godzinie gry wszystko boli i pot splywa.Anonymous - Śro 30 Maj, 2007 osbiscie jestem fanem / maniakiem PS od kiedy tylko weszło na rynek i ZDECYDOWANIE PS3 :556: a dlatego,ze jest to fantastyczny produkt i mozna go przerobic zeby chodziły wszystkie płytki, poza tym masz wieksza palete gier .... na x360 jest tego coraz wiecej, ale chyba PS bierze góre
najlepiej usiadz i porównaj jakie gry sa na co i co bardziej ciebie interesuje - grafika na jednym i drugim jest bardzo przyzwoita, ale chyba PS3 jest chyba o 1 krok do przodu :570:Marek23 - Śro 30 Maj, 2007 PS3 bardziej zaawnasowane technologicznie, poza tym seria Gran Turismo...k-mart - Śro 30 Maj, 2007 dla mnie jedyny powod by nabyc ps3 to tylko na ps dostepne gt4.
DVD na blue ray'u sa moim zdaniem zajebiscie drogie, ale napewno potanieja gdy starsza generacja sie wykruszyPiTT - Nie 03 Cze, 2007 fajne komentarze
a swoją drogą, na chwilę obecną, wybrałbym xboxa 360
http://xbox.centrumxp.pl/...ars_of_War.aspxMichał - Pon 04 Cze, 2007 heheheh
Cytat:
gra naprawde jest zajebista pierwsze wzażenie to musiałem walić kapucyna grafika jest zajebista wymiata powala i branzluje nie znam osobiście kolesi którzy ją robili ale zerznąłbym ich w dupsko gorąco polecam