Jakarti - Wto 05 Cze, 2007 za te pieniadze Gotti Ci sprowadzi piekne HGT ze Szwajcarii
rok 2000 - 2001 , klima, dwie poduchy, wszystkie czesci masz ode mnie za pol ceny , bagaznik spory i z tylu tez ludzie siedza bez problemu.. elektryczne szyby, lusterka (plus podgrzewane), kontrola trakcji i pewnie jeszcze duzo rzeczy o ktorych zapomnialem Michał - Wto 05 Cze, 2007 kuba ma racje. Masz fajny samochód który naprawde niezle sie odpycha.Gotti - Śro 06 Cze, 2007
Jakarti napisał/a:
za te pieniadze Gotti Ci sprowadzi piekne HGT ze Szwajcarii
rok 2000 - 2001 , klima, dwie poduchy, wszystkie czesci masz ode mnie za pol ceny , bagaznik spory i z tylu tez ludzie siedza bez problemu.. elektryczne szyby, lusterka (plus podgrzewane), kontrola trakcji i pewnie jeszcze duzo rzeczy o ktorych zapomnialem
żółte są droższe CHRZANEK - Śro 06 Cze, 2007 Szymlor - chlopaki dobrze radzą.
HGT ma full wypas, w PL mialy 4 jaśki, klima i TC w standardzie (nie wiem jak bylo w innych krajach).
Za 15000pln to chyba najrozsądniejsza propozycja, no i auto nie bedzie stare.Misiek_lbn - Śro 06 Cze, 2007 mi w hgt nie podobają się siedzenia
wyglądają jak by gąbką obszyta jakimś materiałem takim
ale w sumie racja że młody rocznik, dobra cena itp... i ja przemyślę takie coś CHRZANEK - Śro 06 Cze, 2007
sharxhunter napisał/a:
mi w hgt nie podobają się siedzenia
Czepiasz sie
Zawsze mozna sobie wstawić kubelki
A jak fajera brzydka to można sportowy wolant wstawić.
Chodzi o stosunek cena/wiek/"hothatchowość" a tu HGT jest calkiem OKMisiek_lbn - Śro 06 Cze, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Chodzi o stosunek cena/wiek/"hothatchowość" a tu HGT jest calkiem OK
100% racji... nie wiem w sumie co innego w tym roku/tej kasie można zdybać... i przy takich osiągach Michał - Śro 06 Cze, 2007 wezcie pod uwagę ze kuba ma jeszzce dojscie do b.tanich części , jest w końcu z pragi BaRtO_206GT - Śro 06 Cze, 2007
Michał napisał/a:
wezcie pod uwagę ze kuba ma jeszzce dojscie do b.tanich części , jest w końcu z pragi
niektore z nich sa jeszcze gorace.. CHRZANEK - Śro 06 Cze, 2007 Hot części, do Hot hatcha Jakarti - Śro 06 Cze, 2007 bardzo k.. smieszne szymlorek - Śro 06 Cze, 2007 Wszystko fajnie, pięknie chłopaki tylko pamiętajcie ze kwota którą podałem jest kwotą na gotowo a nie na sam zakup auta o czym już pisałem, i na chwile obecną jest raczej nieprzekraczalna Misiek_lbn - Czw 21 Cze, 2007 http://moto.allegro.pl/it...vo_2_0_hgt.html
chłopaczki z wawki podjadą na 5 samochodów i masz rabat gwarantowany
kto coś wie o takich hagietkach CHRZANEK - Czw 21 Cze, 2007 Ja wiem ze mają taki sam silnik jak fiat coupe (rzędowa5)
Czyli w gre wchodzi swap na to samo z turbiną Misiek_lbn - Czw 21 Cze, 2007 mają silnik 2.0 16v 147 kuca, albo 2.0 20V 155 kuca