To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] mlodziutki dupowóz

polll - Wto 12 Cze, 2007

mi, ja myslałem o stilo ale nie odwazylem sie... deler fiata mnie sponsorowal gdy bawilem sie w kjsy i serwis fiata znam bardzo dobrze. rozmawiajac ostatnio z mechanikami powiedzili cos takiego : auto fajne ale serwis drogi. ceny stilo bardzo zachecaja do kupna ale osobiscie odradzaja. stilo to w sumie 1 fiat w ktorym jest duzo elektroniki :D wiec nie moze sie nie psuc :D
mi - Wto 12 Cze, 2007

no to mam zgryz ze stilo, ale on zaaaajebisty jest :D
punto kosztuje niewiele mniej niż stilo, a jego fajności mu zdecydowanie brak...
Modus w sumie fajny całkiem, niegłupia opcja
teraz uwaga:
-> Multipla mi się podoba <-
...ale za droga jest i trochę za duża (za szeroka zwłaszcza) dla mojej

saxorulez - Wto 12 Cze, 2007

Zgadzma się z tym stilo i Focusem
Fiata bałbym sie trochę bo chyba sie psują..
Jezdziłem raz stilo 5D i jest mega wygodny i wielki w srodku, bardzo udana konstrukcja.
Focus natomiast nie ma cupholdera :)

pcs - Wto 12 Cze, 2007

oto moje dziwne typy:

1. http://moto.allegro.pl/it...d_owczarka.html

w sumie taki prawie mercedes ale zawsze mercedea, mysle ze pojedzie nawet na rzepaku, malo na wartosci bedzie tracil

2.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2815367

polll - Wto 12 Cze, 2007

z fiatem zalezy jak sie trafi :) moi rodzice jezdza panda 1.3 MJ i 0 problemow :) jesli kupisz punto bedziesz zadowolony bo to sprawdzona konstrukcja i z autem nie ma wiekszych problemow :) wiadomo ze stilo 3d wyglada naprawde fajnie :) a punto to tylko punto :)
Bart - Wto 12 Cze, 2007

moje 3 grosze...
w stilo i multipli siedzi przyzwoity motorek 1.6, trwały i niedrogi w eksploatacji.
Ja bym mocno brał pod uwagę multiplę, zawsze mi się podobała :P Z racji kontrowersyjnej urody kosztuje bardzo nieduże pieniądze, a oferuje całkiem sporo.
Punto - sam model niemłody, mało jest wersji 1.2 16v (i jeszcze z klimą), podstawowy 1.2 to muł jakich mało.
Berlingo/partner/doblo - benzynowe są albo powolne, albo dużo palą, diesle nonturbo ledwie jeżdżą, ale na byle czym, mocne turbodiesle wymagają dobrej jakościowo ropy.

saxorulez - Wto 12 Cze, 2007

PCS - Space Star super opcja.. sam o tym yślałem na codzen ale bałem sie Vana proponować :)
CHRZANEK - Wto 12 Cze, 2007

No space fajne auto. Jak ford fusion, male z zewnątrz, duże w środku, no i japoniec, czyli raczej trwaly typ.

Co do fiata multipli to jestem zaskoczony że sie komus podoba...

pcs - Wto 12 Cze, 2007

saxorulez napisał/a:
PCS - Space Star super opcja.. sam o tym yślałem na codzen ale bałem sie Vana proponować :)

space star i tak jest stosunkowo malo vanowaty, jeszcze fajniejsza opcja to lancer (niebo lepszy od corolli i do tego japonski a nie turecki) ale trudno bedzie wyrwac za 25tys.

BaRtO_206GT - Wto 12 Cze, 2007

Jesli chodzi o Merca A klase to odradzam.. bardzo marna jakosc plastikow w srodku, bardzo chu.jowe prowadzenie, buja strasznie i przechyla sie na boki a poza tym bedzie drogi serwis i utrzymanie bo to Mercedes a nie dorownuje poziomem.. chyba ze najnowsze wersje ale to inny przedzial cenowy.. co do Space Stara to bardzo fajny samochod, przyjemnie sie jezdzi naprawde fajny.. raz tylko w salonie urwalem drazek do regulacji wysokosci fotela... a poza tym to fajny tylko ze ma juz swoje lata..
Bart - Wto 12 Cze, 2007

ford fuzyjon to dopiero szkarad :P

Multipla z zewnątrz jest kontrowersyjna, ale prowadzi się ją bardzo przyjemnie, wnętrze przestronne, a eksploatacja niedroga. Space star jest git, ale za te pianiędze będzie ciężko znaleźć coś młodego z niedużym przebiegiem.
Mercedesy z silnikami CDI są wrażliwe na jakość paliwa, więc klasa A z postu powyżej odpada.

bart napisał/a:
moje 3 grosze...
w stilo i multipli siedzi przyzwoity motorek 1.6, trwały i niedrogi w eksploatacji.

Ten sam motorek jest w Siena/Albea/Palio weekend.
Ale w tym przypadku FAJNOŚĆ - "0"

Jakarti - Wto 12 Cze, 2007

polll napisał/a:
a punto to tylko punto

solówka? :D

mi - jak bedziesz w Warszawie to dam Ci sie przejechac :) ) Stilo.. kupisz z miejsca..

polll - Wto 12 Cze, 2007

Jakarti napisał/a:
solówka? :D

khm heheh :D zwykłe punto to zwykłe punto :D hgt jest fajne :D tylko albo czarne albo niebieskie :D

Dla mnie fiat musi być żóty :D

Ale HGT chyba nie jest obiektem zainteresowania Mi