Loko - Pią 15 Cze, 2007 To nic tylko kupic w pl i sprzedac w fracjiGrzesiek VTS - Pią 15 Cze, 2007 Dokładnie a jak nie to znalazlem vts 16v z 1999 roku a 2 tys euro z TjUningiem :563:
na pierwszy rzut oka to ze zdjeci fajna, ale cos z nia musi byc nie tak bo
juz chwilie sie sprzedaje. mi sie podoba.
Grzesiek VTS napisał/a:
zajebiste sa te neony :569:
wzioalbym je od ciebie ;)Grzesiek VTS - Sob 13 Paź, 2007 za 5 tysia to biore :570:CHRZANEK - Sob 13 Paź, 2007 Byl już wklejany. Marcel coś pisal że sprzedajacy ma jeszcze jakiegoś wypasionego Civa.
Ładny kolor, Ładne felgi, podgrzewane fotele... no i neony
Bez oglądnięcia fury to ja bym nic nie licytowal.
Jeżeli jest w miare ogarnięty to za 5000pln można.saxorulez - Sob 13 Paź, 2007
Czy rallye kręcą się tak jak VTS? Bo ma wysoko odcinkę bardzo w/g obrotomierza
I czy rallye mają tak samo 5 wskażników jak VTS?106 - Sob 13 Paź, 2007 mam dokladnie takie same zegary - 5 wskaznikow + czerwone od 7000qbus - Sob 13 Paź, 2007 takie same u mnie... tylko ze poprzedni wlasciciel poddal je modyfikacjom i sa biale, reszta identyczna.Anonymous - Sob 13 Paź, 2007 Poprzednia aukcja z tym rejlakiem skończyła sie na 6100 i nie osiągnięto ceny minimalnej to koleś pewnie chce za niego z 9 tysi.Michał - Sob 13 Paź, 2007
qbus napisał/a:
takie same u mnie... tylko ze poprzedni wlasciciel poddal je modyfikacjom i sa biale, reszta identyczna.
i przekręcił licznik o 100 tysiecy :DDDDDDqbus - Sob 13 Paź, 2007 jak w kazdym innym samochodzie CHRZANEK - Sob 13 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
Czy rallye kręcą się tak jak VTS? Bo ma wysoko odcinkę bardzo w/g obrotomierza
I czy rallye mają tak samo 5 wskażników jak VTS?
TAK TAK TAK !!! !!!
Czy rallye tzn gorszy albo ułomny ???Mick - Sob 13 Paź, 2007
Grzesiek VTS napisał/a:
odkopuje temat
dalej szukam 106 Rally ...
a czemu szukasz 106 rallye mając VTS?
jakby co to jest na allegro taka "niebieska" (były sprzeczki na temat jej koloru) w tej chwili koleś chce za nią 8,5 ale jest z gazem...
stan jest niezły widziałem ją na żywo na Rajdzie Kaszubskim
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3358841Mick - Sob 13 Paź, 2007 jeszcze jeden "Rallye"
http://www.allegro.pl/ite...allye_kjs_.html
tzn może kiedyś koło rallye stał