To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - civicrulez? loganrulez? kangoorulez?

Jakarti - Wto 19 Cze, 2007

o motyla.. padlem..... lol
BaRtO_206GT - Wto 19 Cze, 2007

Marek23 jestes mistrz!!!! :564:
FreeMan - Wto 19 Cze, 2007

Marek23 napisał/a:
Ojciec dyrektor niech nie zmienia nicka. Janusz, posłuchaj chłopcze...
Saxorulez:
- jest bardziej twórczy i kreatywny niż Jimek
- skręca furą lepiej niż ja i podobno to samo jest ze skakaniem na desce
- rucha więcej niż Bad-i, na odlotach ma tzw. Platinium FcuK Card. Rucha na całym świecie bez potrzeb rezerwacji, jedynie za perskie oko go czargują.
- jest większym murzynem niż Michał, wiem ciężko uwierzyć, ale nawet dublował Nellyego w teledysku P.Diddy
- kobiety bardziej go zaczepiają niż Jakartiego, w Wawie jak masz korek, tzn że Borak z buta na stolicę wyszedł
- jego saxo jest szybsze niż saxo Zowy, a wierz mi, że to jest k.u.r.e.w.s.k.o szybko
- Szwajcarię zna lepiej niż K-mart, lubi tam wypoczywać
- ma więcej dziwek w przyjaciołach na gronie niż BaRTO_206GT, tylko je ukrywa, bo nie lubi ja mu się jego grządki plewi...
- ma więcej przyjaciół wśród wszechpolaków niż eM, pomimo, że lubi się obudzić z kondomem w tyłku na Love Parade.... Boraka trzeba szanować.
- tak naprawdę to on za Kuchara jeździ wszystkie niebezpieczne oesy... Na Polskim Borak musiał być z dziewczyną. Za To Magurski i Elmot to dublerka Kuchara pod nazwą LUKASZ BORAK. TWÓJ i MÓJ PAN Januszku. To Ci tylko chciałem napisać.

Marek daj numer do dealera, bo masz niesamowity towar :) Ja tez chce.....

popłakalem sie w pracy ze smiechu.

Anonymous - Wto 19 Cze, 2007

Saxorulez ma wiecej FUNKu niz PanKleks!

mara :564: :D

Vlodarsky - Wto 19 Cze, 2007

pomyslałem o tym samym :) dobre. Nie zmieniaj dostawcy !!!
qbus - Wto 19 Cze, 2007

holy shit what the fuck is going on... marek swietna mistrzowska i bardzo precyzyjna wypowiedz. cala prawda zostala ujawniona... niewtajemniczeni zostali wtajemniczeni, add mega fan. pozdro :)
Anonymous - Wto 19 Cze, 2007

WAWAWEWArulez :556:
mi - Wto 19 Cze, 2007

marek - ryspekt, masz nasrane we łbie
jimi - ryspekt, znasz teksty łony

Maciek - Wto 19 Cze, 2007

FreeMan napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Saxorulez:
- rucha więcej niż Bad-i, na odlotach ma tzw. Platinium FcuK Card. Rucha na całym świecie bez potrzeb rezerwacji, jedynie za perskie oko go czargują.
- jest większym murzynem niż Michał, wiem ciężko uwierzyć, ale nawet dublował Nellyego w teledysku P.Diddy
- kobiety bardziej go zaczepiają niż Jakartiego, w Wawie jak masz korek, tzn że Borak z buta na stolicę wyszedł
- jego saxo jest szybsze niż saxo Zowy, a wierz mi, że to jest k.u.r.e.w.s.k.o szybko
- ma więcej dziwek w przyjaciołach na gronie niż BaRTO_206GT, tylko je ukrywa, bo nie lubi ja mu się jego grządki plewi...
- ma więcej przyjaciół wśród wszechpolaków niż eM, pomimo, że lubi się obudzić z kondomem w tyłku na Love Parade.... Boraka trzeba szanować.
- tak naprawdę to on za Kuchara jeździ wszystkie niebezpieczne oesy... Na Polskim Borak musiał być z dziewczyną. Za To Magurski i Elmot to dublerka Kuchara pod nazwą LUKASZ BORAK. TWÓJ i MÓJ PAN Januszku. To Ci tylko chciałem napisać.

Marek daj numer do dealera, bo masz niesamowity towar :) Ja tez chce.....

popłakalem sie w pracy ze smiechu.

Dokładnie to samo mi przyszło do głowy :D

saxorulez - Śro 20 Cze, 2007

Marek23 napisał/a:
Saxorulez:

Jak dla mnie POST ROKU :D

Bad-i - Śro 20 Cze, 2007

pytanie tylko dlaczeg moja osobe Marek porownuje do jakiegos ruchacza ?? :D
KonradMK - Śro 20 Cze, 2007

ponadto z nieoficjalnych źródeł wiemy że choć Ragnotti podpisał się markerem na masce Clio Maxi od Bad-i to Łukasz podpisał się na tyłku Ragnottiego tym samym markerem
mi - Śro 20 Cze, 2007

KonradMK napisał/a:
ponadto z nieoficjalnych źródeł wiemy że choć Ragnotti podpisał się markerem na masce Clio Maxi od Bad-i to Łukasz podpisał się na tyku Ragnottiego tym samym markerem

czyli dobrze słyszałem... :564:

Marek23 - Śro 20 Cze, 2007

Cytat:
ponadto z nieoficjalnych źródeł wiemy że choć Ragnotti podpisał się markerem na masce Clio Maxi od Bad-i to Łukasz podpisał się na tyłku Ragnottiego tym samym markerem

HAHAHAHA

Bad-i - Śro 20 Cze, 2007

w takim razie niech Lukasz pokaze tylek a wtedy zobaczycie kogo podpis widnieje na jego dupsku :D