powiem szczerze że ten co wstawił tą cwiarę, albo inaczej ten co znalazł ją to dokonał niezłego wyczynu bo mam wrażenie że handel używanymi częściami do tych aut jest raczej znikomy.
Polak potrafi
Targa - więc jak źle zrobiona to z czasem wyjdzie M - Wto 19 Cze, 2007 No wlasnie ten nsx mial w moich oczach jakiej wewnetrzne fuj.Anonymous - Wto 19 Cze, 2007
saxorulez napisał/a:
powiem szczerze że ten co wstawił tą cwiarę, albo inaczej ten co znalazł ją to dokonał niezłego wyczynu bo mam wrażenie że handel używanymi częściami do tych aut jest raczej znikomy.
polak potrafi
A info o tym NSX`ie pochodzi z pewnego źródła...
Zobaczcie po ile chodzą NSX`y na zachodzie - rocznik `03 3.2 V6 Targa 55-70k ojro i więcej...
Tak tylko w POLSCE są "okazje" :570:
edit
cytat z innego forum:
"NSX z mojej mieściny. Do sprzedania jest prawie rok już. Z tego co sie orientuję to zderzaczek przedni był walnięty i kolo kupował nowy w ASO."
hehe ciekawe ile taki zderzaczeksaxorulez - Wto 19 Cze, 2007
Nie ma znaczenia i tak wychetamy silnik z niej Anonymous - Wto 19 Cze, 2007 1,4 nie jezdzi ..... TRAGEDIA -> no chyba,ze pojdziesz w B18, bo B16 sie nie opłaca = koszta ok 8kgaugan - Wto 19 Cze, 2007 to 1.4 jezdzi lepiej niz niejedno 1.6 czy nawet 1.8, ale i tak z tego co zrozumialem Misiek wygrzebie motor. a buda wyglada (jak prawie zawsze na zdjeciach) zajebiscie!M - Wto 19 Cze, 2007 b16 sie bardzo oplaca mimo ze b18 ma wiekszy potencjal.
Buda to podstawa.CHRZANEK - Wto 19 Cze, 2007
eM napisał/a:
b16 sie bardzo oplaca mimo ze b18 ma wiekszy potencjal.
Nie wiem oczym mówicie, ale jeżeli chodzi o potencjal to moim zdaniem b52 ma duzy:
Anonymous - Wto 19 Cze, 2007
Michał napisał/a:
Powiedziałem ze za 9 tysia moge wziąć ale nie chciał wiec wróciłem do domu
nawet nie wiesz jakie miałeś szczęście że gośc ci nie chciał tego strucla sprzedac
Michał napisał/a:
Mieszkam w wykonujący ruchy posuwiste polsce, i każdy kazdemu chce kit wcisnąć ... Nie nawidze tego kraju. Cały dzień w damski narząd płciowy
myślę że jakby jakiś niemiec albo belg chciał się go pozbyc to raczej nie wywiózłby go na złom tylko też chciałby sprzedac...może tylko nie wpadłby na pomysł malowania korektorem i plakatówkami...kurwa co za ludzie :566:Anonymous - Wto 19 Cze, 2007
eM napisał/a:
b16 sie bardzo oplaca mimo ze b18 ma wiekszy potencjal.
Buda to podstawa.
moze tak chodziło mi o b18c4 a nie c6, bo c6 to juz worek kasy sam zakup, no i najpierw trzeba znalezc ....
b16a2 to koszta ok 5-6tys
b18c4 to koszta ok 6-8tys
motory bardzo zblizone osiagami,ale jednak szedł bym w b18
zawsze mozna zrobic b16/b20 lub b18/b20
CHRZANEk
b16a2 - silnik Hondy z lat 92-2000 ? DOHC VTEC 160PS 159nM +/-
b18c4 - silnik Hondy z lat 96-2002 ? DOHC VTEC 184PS 179nM +/-Michał - Wto 19 Cze, 2007 http://www.fotosik.pl/pok...6f52bbc941.html