saxorulez - Pon 25 Cze, 2007 Kiedy to taka zima była, jeszcze za czasów innej dziewczyny
Pamiętam pojechałem do białki i było -30 rano i nie wiedziałem czy mam furę odpalać bo się bałem .. ale zapalił w przeciwieństwie do nowego Avensisa który poległ Peter - Pon 25 Cze, 2007 oprocz tego ze auto bardzo dobrze doinwestowane to ma przepiekny ryk silnika. polecam bo warto.Peter - Pon 25 Cze, 2007 PS silniki sa bardzo mocne i wytrzymale.ja to jedynie mam problem z zawieszeniem ale to przez to ze moj jest dosc mocno obnizony i nasze drogi pozostawiaja rowniez wiele do zyczenia....anjas - Wto 26 Cze, 2007
michool_vt napisał/a:
Lukasz praktycznie nie jezdzi w czasie zimy autem
chodzi o to, że w czasie zimy jeździ bardzi niepraktycznie Michał - Wto 26 Cze, 2007 Co do zimy to sam moge sie wypowiedziec w tej sprawie.
Pamietam wlasnie jak była zima, i gadałem z Łukaszem i powiedział mi ze jedzi do pracy Autoburem, co mnie na maxa zdziwiło !!. Ale pomyślałem sobie ze oszzcędność miesięczna to duza, i sam zacząłem śmigać do pracy autoburem.
A te zdjęcia z zimy, to jeszcze za czasów starej panny łukasza, która swoją drogą była śmieszna na maxa. Siedząc sobie w FJ z łukiem, przyszła , zjebała go na czym swiat stoi i poszła nie zapomne tej opcji Vlodarsky - Wto 26 Cze, 2007 awantura była ??saxorulez - Wto 26 Cze, 2007 tia..
ale to było już jak leciałem na barmanke z FJ
anyway ktoś bierze to saxo ze znajomych czy mam drozej na Allegro wystawiać?Anonymous - Wto 26 Cze, 2007 Wystawić zawsze możesz, chociażby dla orientacji.. Ja muszę ugadać tatę. Będę z Tobą w kontakcie telefonicznym. I prosiłbym Cię o mejla ze zdjęciami bardziej teraźniejszymi
P.S. Czy ktoś mi napiszę jak Saxofon wytrzymuje trudy naszych dróg?saxorulez - Wto 26 Cze, 2007 Ja Ci napisze..
Trudy naszych drug wyglądają tak - w zeszłym roku wymieniłem wszystkie gumy w zawieszeniu i jak dotąd nic mi nie stuka i nie puka
Nie ma obniżonego zawieszenia wiec mze mniej w kość dostaje bo po obniżeniu chłopaki trochę marudzą.
Na co musisz uważać - to duże dziury - łatwo zerwać łącznik stabilizatora (cena ok 80PLN)
Poza tym ja nie narzekam.. mam 125kkm na liczniku i tylna belka mi nie strzela ani nie puka.. chociaż powinna juz 25kkm temu
Najsłabsza część tego auta to skrzynia biegów - synchroniatory są bardzo słabe i szybko sie zużywają.
Mi dwa razy pasek klinowy się szybko zużył - ale tochyba wina producenta a nie samochodu. Zasadniczo auto nie jest jakieś bardzo awaryjne - poprostu czasme cos lubi sie odkręcić a to mocowanie wachacza (trzeba dokrecić śrubkę) a to odpadnie zaczep od listwy, a to plastikow nadkole z mocowania wypadnie - jak to we francuskim aucie.
chyab sporo napisałem.. nie wiem czy o czymś zapomniałem?CHRZANEK - Wto 26 Cze, 2007 O cewkach zaplonowych Anonymous - Wto 26 Cze, 2007 Kiedys miałem dylemat clio sport czy saxo vts.
Fundusze nie pozwalaly na clio wiec zastanawialem sie nad kupnem tego wlasnie saxo.
Czytalem troche o nim i wydaje mi sie ze autko doinwestowane i dbane przez wlasciciela.
Czas jednak dal wiecej $ i teraz mam clio.
Sadze ze z cena da sie cos zrobic, ja bym sie nie zastanawial i bral 140KM w takim autku napewno daje duzo frajdy.
PozdrawiamJakarti - Wto 26 Cze, 2007
Rado napisał/a:
Dzięki za odpowiedzi. Powiedzcie mi coś na temat eksploatacji samochodu..
no i dalej podtrzymuje to co mowilem bo chodzilo mi o to, ze nie jezdzi nim po tych jebanych, solonych ulicach.. tam masz czysty snieg itd..
wiadomo, ze trzeba sie od czasu do czasu przejechac bo po 5 czy ile tam ma zima miesiecy nie uzywania auta nie jest zbyt dobre.. nie sprecyzowalem swojej wypowiedzi. sorry.saxorulez - Wto 26 Cze, 2007
CHRZANEK napisał/a:
O cewkach zaplonowych
u mnie działa, ale słyszałem ze padają te z pierwszej fazy, w drugiej już jest innaszymlorek - Wto 26 Cze, 2007
Rado napisał/a:
Wystawić zawsze możesz, chociażby dla orientacji.. Ja muszę ugadać tatę. Będę z Tobą w kontakcie telefonicznym. I prosiłbym Cię o mejla ze zdjęciami bardziej teraźniejszymi
P.S. Czy ktoś mi napiszę jak Saxofon wytrzymuje trudy naszych dróg?
To urabiaj tate szybko bo jeżeli wróce 2-3 lipca z niemiec bez auta to na 95% zabieram od sexoruleza auto bo wiem że warto wejść w to saxo.saxorulez - Wto 26 Cze, 2007 o.. szajze
podnoszę cenę
dzisiaj wszedł nowy akumulator bo miałem lekki problem z dotarciem do pracy rano :570: