To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Fotele Bimarco Futura

Anonymous - Wto 26 Cze, 2007

No właśnie jak można się dowiedzieć, czy fotel będzie pasował do postury?
grzech - Wto 26 Cze, 2007

w Wawie fotel jest w Tomsonie na wolskiej - moze pojechac i poswirowac ze chce sie kupic i przymierzyc - ja tak zrobilem, ale ze wzgledu na cene odpuscilem 820 chyba wolali.

Ja juz taki fotel mam i moge powiedziec ze przy moich 194 cm przelotki sa na idealnej wysokosci a w dupie moze ciut za szeroki, a moze nie (waze jakies 88-90 kg)

JA swoj nabylem w Wawie w 4x4, wyszlo za 650 i zero kosztow przesylki bo odebralem osobiscie (praga). Jak dzwonilem do Bimarco to gosc chcial 650 za sam fotel (bez homo) , jak pytalem czy sa jakies duze roznice w homo i bez, to powiedzial ze praktycznie zadne.

Anonymous - Wto 26 Cze, 2007

heh, no właśnie - też znalazłem w tym sklepie 4x4 za 650 zł. Więc po co lista i dopłacanie za koszty przesyłki? :( Chyba, że jak poślemy zamówienie na kilka sztuk to gościu puści za 500-550?
Anonymous - Śro 27 Cze, 2007

a do kiedy mozna zglaszac chcec zanabycia ??
Anonymous - Śro 27 Cze, 2007

grzech napisał/a:

Ja juz taki fotel mam i moge powiedziec ze przy moich 194 cm przelotki sa na idealnej wysokosci a w dupie moze ciut za szeroki, a moze nie (waze jakies 88-90 kg)

.

no to dla mnie za duzy ..... mam nadzieje,ze w tym tyg dasz mi pasy to sie przymieze i zdecyduje na 10000000000% :569:

Bad-i - Śro 27 Cze, 2007

przeciez o to chodzi zeby zrobic liste i sie wytargowac na mniej $$
Anonymous - Pon 13 Sie, 2007

wypisuję się z listy, gdyż kupiłem już fotel w 4x4
k-mart - Pon 13 Sie, 2007

chcialem odswiezyc ten temat:
eni njus, Bad-I?