Anonymous - Czw 28 Cze, 2007 pracuje nad TV 42cale, ale moja lepsza polówka powiedziala zeby sie puknął w łeb, ale moze jak sie przeprowadzimy to wtedy i taki turniej z kierownica - BOSKO FreeMan - Czw 28 Cze, 2007 Marcel, to pracujemy nad tym samym... ja zawsze slysze, ze jeszcze tyle rzeczy w domu jest do zrobienia, a przeciez tv mamy.... 21'
a na turniej z kierownica, to ja tez sie pisze Anonymous - Czw 28 Cze, 2007 mam 29' ale jest juz za mały - juz prawie namówiłem, ale nie mamy go gdzie powiesic tutaj gdzie mieszkamy, bo wyjamujemy, a kupowac stolik to bez sensu - jak sie przeprowadze to sie cos zrobi - a co Bad-i - Pią 29 Cze, 2007 kurcze ja mam 42" i juz wydaje sie byc maly, ale do PS2 jest OK.
Jak tak patrze na wasze przejscia z druga polowka to mi normalnie drania ciala wracaja. Ehhh kiedys przy wodce wam opowiem Rudello - Nie 01 Lip, 2007
Michał napisał/a:
z rudeckim nie macie szans
You wish //
A grałes kiedys przez siec w PES? mi czasem sie zdarzy i widzilem serwery PES 6 PC mozemy sprobowac sie zmierzyc externistycznie Anonymous - Nie 01 Lip, 2007
Rudello napisał/a:
You wish //
A grałes kiedys przez siec w PES? mi czasem sie zdarzy i widzilem serwery PES 6 PC mozemy sprobowac sie zmierzyc externistycznie
eee dobre, ale ja nie lubie grac na kompie :563: ale daj link jakis moze Rudello - Nie 01 Lip, 2007 marcel ale ja gram w sieci na ps2 a nie na kompie. Tylko jak lacze sie z serwerami to mam do wyoboru tez gre na serwerach PES6 PC stad wydaje mi sie ze mozna grac na komp vs PS2Anonymous - Nie 01 Lip, 2007
Rudello napisał/a:
marcel ale ja gram w sieci na ps2 a nie na kompie. Tylko jak lacze sie z serwerami to mam do wyoboru tez gre na serwerach PES6 PC stad wydaje mi sie ze mozna grac na komp vs PS2